Nejlepší outfity na domácí studium

Vypadá to, že do školy se ještě nějakou dobu nepodíváš. To ale neznamená, že musí tvůj styl trpět. Vybrali jsme cool pohodlné oblečení na doma, ve kterém hravě zvládneš online výuku a učení.

Co si oblečeš na doma ty?

Nesmrtelná klasika

Tepláky. Někteří je milují a nedají na ně dopustit, jiní je nesnáší a nikdy by si je neoblékli. Je jedno do které skupiny patříš, v posledních letech se teplákům prostě daří. Už nejde o ošuntělé domácí oblečení, ve kterém neopustíš práh bytu, ale o stylovou záležitost. To se odráží i v nabídce módních značek, ve které najdeš nejrůznější styly. Od cool žebrovaných v devadesátkovém stylu přes sportovní v dětské růžové po elegantní heboučké a barevné do kompletu.

Trendy overaly

Overaly jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí povznést svůj domácí šatník do vyššího levelu. Jsou pěkné, pohodlné a příjemně obmění nudné domácí oblečení. Navíc až tě chytne mlsná, nebudeš se muset převlékat na cestu do večerky, stačí, když na sebe hodíš kabát nebo bundu. Vyzkoušej příjemný vlněný overal s dlouhými rukávy a nohavicemi, který je ideální pro dohánění povinné četby s horkou čokoládou v ruce. Nemáš ráda dlouhé sezení u online přednášek? Pak je pro tebe dokonalou volbou sportovní overal, se kterým můžeš mezi hodinami doma cvičit a udržet si zdravá záda. Nedáš dopustit na učení z postele? Hodit se ti bude volnější střih s krátkými rukávy a kraťasy, který skvěle supluje pyžamo.

Hřejivé svetry a kardigany

Existuje něco lepšího než pletené svetry, do kterých se v zimě zachumláš při studiu? Nemyslíme si. Svetry jsou příjemné, pohodlné a reprezentativní. Nebudeš tak díky nim během online přednášek vypadat, jako že ses právě vyhrabala z postele. Pokud se poohlížíš po novém svetru na doma, teď je ta nejlepší doba, než do obchodů dorazí letní kolekce. My na home office máme rádi delší cardigany, zavinovací i o něco strukturovanější svetry, které budeme nosit, až konečně zase vyrazíme do kaváren!

Ležérní mikiny

Jsi sportovně založená a pletené svetry tě moc neberou? Pak ti budou nejlépe vyhovovat mikiny, se kterými se v posledních pár letech roztrhl pytel. Barevné, vzorované, dlouhé, k pupíku, s kapucí, volné či s nabíranými rukávy. Na cokoli si vzpomeneš, to můžeš mít. My jsme pro tebe vybrali tři kousky, které jsou stylové, pohodlné a jako stvořené pro domácí studium. Mikina v barvě dětské růžové ti rozradostní den, bílá v delším střihu je super na přednášky a černá se ti bude hodit k učení i na výlety s kámošema.

Cool soupravy

Soupravy jsou snad synonymem pro milovníky stylu i pohodlí. Oblíbily si je i celebrity a influenceři, takže na tebe budou vyskakovat opravdu všude. Pokud se ti tento trend líbí, máme pro tebe tři cool tipy. Klasické teplákové kombo v tmavě šedé, které můžeš skvěle sladit s barevnými doplňky. Světle zelená souprava, ve které bys zazářila i na týdnu módy. A poněkud netradiční elegantní souprava, ve které můžeš i na online konzultaci a video pohovor na stáž.

 

Fotky: Archiv firem

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.