Módní tipy pro babí léto i deštivý podzim

slečna s deštníkem venku v podzimní den

Počasí se teď střídá jako na běžícím páse a ty nevíš, co obléknout? Máme tipy na módní kousky, které se hodí do deštivého podzimu i pro poslední letní dny.

Čím si obohatit podzimní šatník? 

Inspiruj se našimi tipy, které tě dovedou k tomu, na co se při podzimních nákupech zaměřit. Vyhlédli jsme ti praktické kousky, které jsou nadčasové a na podzim tak akorát.  

Na co deštník, bundu ti vítr neodnese! 

Taky si myslíš, že deštník patří spíš mezi zbraně než módní doplňky? Je to věc názoru, každopádně pokud si chceš ušetřit velkou odpovědnost, která přichází s velkým deštníkem, zvlášť za větrného počasí v davu lidí na ulici, vyraz ven radši v trendy nepromokavé bundě. Třeba petrolejová parka Ragwear nepromokne ani neprofoukne a khaki nepromokavá bunda Roxy ti dodá pohodlíčko i ležérní šmrnc. Metalická parka ZOOT.lab Hayley je super kombinací klasického stylu s trendy vzhledem. Parka je navíc už natolik nadčasová věc, že ji můžeš obléknout i přes méně formální šaty. 

Košilové šaty všech barev a střihů 

Košilové šaty jsou pohodlné, elegantní a připomínají letní rozevlátou pohodu. Pomocí doplňků z nich můžeš vyčarovat formální i neformální look. Pro elegantnější vzhled stačí nazout lodičky na podpatku, baleríny nebo kozačky, pro pohodový vzhled zase tenisky. V podzimním počasí snesou „glády” i polokozačky. Modro-hnědé kostkované košilové šaty ZOOT.lab Jolie budou vypadat skvěle se zářivě modrými doplňky. Své sebevědomí a ženskost zase podtrhneš ve vínových šatech Pieces Cammie doplněných třeba o černé gladiátorky nebo polokozačky. Černé košilové šaty Vero Moda Silla jsou natolik univerzální, že je můžeš nosit jak zapnuté jako šaty doplněné o decentní pásek, ale třeba i rozepnuté přes jednoduchý outfit místo kardiganu.  

Mikinové šaty ideální na podzim

Chceš vyměnit elegantní outfit za něco uvolněnějšího? Podzim je ideální doba, aby sis vzpomněla na mikinové šaty. Klidně je můžeš obléct jen k punčochám nebo legínám, ale fungovat můžou i ke slim džínám nebo sukni. Jen mysli na to, že většina mikinových šatů je oversized, takže volnější vršek doplňuj vždy úzkým spodkem. Zkus třeba mikinové šaty Ragwear Cruzada v podzimní rezavé barvě se zajímavým límcem. Krutopřísně ležérní budeš v šedých mikinových šatech Pieces Leda s kapucí nebo modrých mikinových šatech Diesel s netopýřími rukávy.  

Dáš na podzim přednost raději eleganci? Mrkni se, jak nosit trenčkoty. 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.