Lehké letní dámské parfémy

Obklop se kouzelnou květinovou vůní a vylaď svůj letní look. Z nepřeberného množství letních parfémů pro tebe mám pět stálic, které rozhodně nezklamou.

Lehké parfémy pro žhavé letní dny

Kouzlo léta je v lehkosti a pohodě. Není tak divu, že hledáme parfémy, které tu atmosféru podtrhnou a dají nám pocit sebevědomí a dobré nálady. Mám pro tebe výběr z těch nejkouzelnějších letních parfémů, které tě určitě nadchnou.

J’adore, kouzlo orientu a stálice pro značkou DIOR

Jestli nějaká vůně může do světa křičet léto – dálky – orient, tak je to rozhodně J’adore. Na výsluní pod značkou DIOR se hřeje již dvacet jedna let, ale na jejím kouzlu a osobitosti jí to nijak neubralo. Při svém defilé ohromila milovnice romantických vůní nejen skvělou skladbou květinových esencí, ale také nádherným, až uměleckým flakonem. Křišťálové sklo zdobí zlatý náhrdelník na jeho hrdle.

letní parfrém Jadore Dior

Lehké voňavé osvěžení v podobě parfému My Way

Hledáš lehkou letní vůni a preferuješ spíš nádech citrusového aroma, před sladkými květinovými vůněmi? Pak pro tebe mám jeden z nejprodávanějších letních parfémů letošního roku My Way od Giorgio Armani. Hlavní prim hrají právě citrusy, doplněné pomeranči a lehkého dozvuku vůně jasmínových květů. Vůni oceníš hlavně v aktivních letních dnech, kdy ti dopřeje proud svěžesti a pocit čistoty. Potěší tě i designový flakon, který se na tvém toaletním stolku bude perfektně vyjímat.

my way parfém

Kulatý flakon a úžasný parfém DNKY Be Delicious

Ani tahle vůně není novinkou sezony a ani to nevadí. Je součástí rodiny ,,kulatých parfémů,, od Dony Karan a je přesně tím pravým na letní dny a podvečery. I když se řadí do skupiny letních vůní, není květinový a jeho složení trochu překvapí. Za omamnou, ale neskutečně svěží vůní stojí okurkové a grapefruitové tóny, podtržené něžnou magnolií. Základem se stala podmanivý bílá ambra. Je to jeden z parfémů, který byl sice navržený na teplé jarní a letní dny, ale na podzim se s ním budeš jen těžko loučit. Prostě jen tak ho ze své přízně nevyšoupneš.

letní dámský parfém Be Deliciouse

Jedinečný parfém od HUGO BOSS Femme

Femme od Hugo Boss je přesně to pravé, co si chceš přihodit do svého dovolenkového kufříku. Jeho obsah je dorazem flakonu, který je důmyslný, ale jednoduchý. Přesně takový je parfém Femme. Jeho linka podtrhuje dynamickou a energickou ženu, která s hravostí zvládá i náročné letní dny. Není ale jen typicky letním parfémem, když si ji oblíbíš, mlže se v tvém kosmetickém kufříku zabydlet na hodně dlouho. Jestli hledáš zářivou, elegantní, měkkou, vznešenou a sofistikovanou vůni moderní ženy tak už nehledej. Tento parfém ukrývá přesně to co potřebuješ.

dámský parfémy Femme Hugo Boss

CHLOÉ Chloé, vůně kterou nezapomeneš

To nejlepší nakonec, stálice mezi květinovými vůněmi v kategorii nejvyšší elegance. Je nadčasová a podobně jako channel5 se stává stálicí ve výbavě žen napříč generacemi. Taková je CHLOÉ Chloé a jestli se chceš cítit výjimečně a ten pocit si zapamatovat, tak tohle je ten pravý parfém, který tě k tomu zážitku přenese. Kombinace sladkého liči s omamnou frézií a pivoňkou doplněná srdcem růže a konvalinky a exotické magnolie. Závěr parfému dodává virginský jalovec a ambra. S parfémem se staneš bohyní léta, ale své okolí potěšíš i během celého roku.

chloé chloé dámský parfém

Kde se rodí parfémy? Objev Grace, kolébku francouzských parfémů. 

 

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.