Hřejivá podzimní móda

spokojená slečna v hřejivém svetru v podzimní přírodě

Podzimní dny vybízí zachumlat se do pořádného svetru, vesty nebo obepnout křivky úpletovými šaty. Nech se inspirovat tipy na módní kousky, které jsou trendy, navíc parádně hřejivé!

Co ti nesmí chybět na podzim v šatníku 

Trendy letošního podzimu ti dovolí okázalou extravaganci, ale také hřejivou pohodu. Které kousky ti zpříjemní sychravé podzimní dny?  

Mega dlouhá prošívaná vesta 

Prošívané péřové bundy a vesty byly dřív znakem aktivních sportovců, teď je ale všechno jinak. Prodloužené hřejivé vesty v přírodních tónech i výraznějších odstínech jsou na podzim must have. Zvolíš khaki péřovou vestu v rovném střihu, která se dá skvěle kombinovat s barevnými svetříky nebo úpletovými šaty? Nebo dáš přednost béžové péřové vestě s kapucí, která vyladí sportovní i elegantní outfit? Skvěle univerzální je také petrolejová prošívaná vesta ve střihu, který se dole mírně rozšiřuje. Vybereš si tu svou?  

Svetry s výrazným vzorem 

Svetr patří k základní výbavě dámského podzimního a zimního šatníku. Letošní módní trendy dovolují mírně rozevlátý střih, ale hlavně odvážné a barevné vzory. Zvítězí u tebe tradiční motivy, jako má třeba tento černý svetr s hravými puntíky nebo svetr s červenošedými pruhy? Pokud tě láká spíš divočina a nekonvenční motivy, můžeš zvolit třeba svetr s leopardími rukávy. 

Svetrové šaty pro každou postavu 

Teple se obléknout určitě neznamená vzdát se stylových šatů. Svetrové šaty mohou být velice vkusné a lichotit postavě a zároveň se v nich budeš celý den cítit víc než komfortně. Vsadit můžeš na delší variantu, třeba v podobě zelených svetrových šatů nebo svetrových šatů s bílohnědým vzorem. Ale i na krátké svetrové šaty v přiléhavém střihu, který podtrhne štíhlou postavu.  

A do čeho se obout, když za okny pěkně přituhne? Nech se inspirovat, jaké najdeš letos v obchodech teplé, ale elegantní boty.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.