Trainee program v Alze. Co na něj říká absolvent?

Trainee program v oddělení Sales&Purchasing je určen pro absolventy navazujícího studia VŠ, kteří chtějí získat zkušenosti a zažít reálný business na vlastní kůži!

Z nováčka produktovým manažerem

Po dobu 6 měsíců se absolventi učí od zkušených kolegů a každý nováček má přiděleného Buddyho, který mu je během jeho adaptace stále k ruce a se vším mu pomůže. Jedním z úspěšných absolventů Trainee programu je Petr Urbánek. Na otázku, jak se Petr k programu dostal a jaké je jeho další působení v Alza.cz, odpověděl:

„K práci v Alze jsem se dostal celkem náhodou díky výběru předmětu E-commerce B2C na VŠE, kde přednášeli ředitelé jednotlivých oddělení Alzy. Lákalo mě nahlédnout pod pokličku Alzy, a tak jsem nastoupil na pozici Business trainee do unity mobilních telefonů. Začal jsem spravovat menší značky a postupně jsem přebíral i další známější značky, což považuji za skvělé, že se taková důvěra vkládá do rukou nováčků.

Raketový růst

Po šesti měsících působení v Alze jsem úspěšně obhájil Trainee program a získal tím posun na pozici Junior produktového manažera. Dostal jsem zodpovědnost za vytipovávání, nákup a prodej produktů z Asie, zároveň se spolupodílím na vývoji privátních značek. Nyní se čerstvě posouvám do seniornější role a to na pozici Produktového manažera.

A co vše jsem v Alze za necelých 14 měsíců zažil? Hodně cenných zkušeností ze světa businessu, dva kariérní posuny, správu portfolia s měsíčním obratem až 40 milionů Kč, účast na veletrzích (Hong Kong, Monako, Berlín), spoustu neformálních akcí a mnoho dalšího.“

Zkusíte to s námi? ?

Autor
Veronika Vlachová