Mezinárodní konference ACCA na téma udržitelnost, finance a účetnictví

Konference udržitelnost

ACCA Česká republika tě zve na konferenci roku s názvem Climate Action and the Accountancy Profession: Building a Sustainable Future. Konference se bude konat 23. listopadu 2021 od 16:30 v 02 Universum v Praze. Sledovat ji bude možné také online z pohodlí domova.

Konference Climate Action and the Accountancy Profession: Building a Sustainable Future.

Zaregistruj se a zapoj se do diskuze. Místa na konferenci jsou kapacitně omezená.

Změna klimatu je bezesporu velmi aktuální hrozba, kterou se musíme bez odkladu zabývat. Jen velmi málo organizací postupuje takovým tempem, aby bylo možné čelit devastujícím a svět měnícím událostem, které změna klimatu přinese. Organizace budou muset formulovat svou strategii v oblasti klimatu, aby se s touto výzvou vypořádaly a postavit do jejího středu odborníky z oblasti financí a účetnictví.

Čeká tě představení globální studie ACCA na téma: Climate Action and the Accountancy Profession: Building a Sustainable Future, úvodní slovo Britského velvyslance v ČR pana Nicka Archera, a zajímavá panelová diskuze s odborníky a představiteli firem nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Více informací a agendu konference najdeš zde.

Zaregistruj se a zapoj se do diskuze.

Konferenci zahájí ředitelka ACCA kanceláře paní Viera Kučerová, britský velvyslanec pan Nick Archer tě seznámí s kroky britské vlády směrem k udržitelné budoucnosti.

Nebude chybět i domácí pohled MŽP ČR a také odborná diskuze s představiteli společností PwC, EP Power Europe, Veolia, Colas Polska a HiM Public Affairs z Rumunska.

Zarezervuj si své místo na konferenci ještě dnes.

REGISTRACE: dostavím se osobně
REGISTRACE: sledovat online

 

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.