Staň se součástí projektů PRESTON Capital

projekt PRESTON Capital

Ochrana životního prostředí. Nové technologie. Společnost, která ví kam směřuje. To jsou hodnoty, které jsou dnes samozřejmostí především u mladé generace a budou udávat trend do dalších let. Jak se promítají do směřování trhu s investicemi?

Investice do udržitelné budoucnosti není pouze o financích, ale celkovém přístupu k planetě. Stejnou myšlenku ctí i v PRESTON Capital, který se snaží propojit tyto dva světy.

Budoucnost investování

Česká společnost vykročila do nové éry tím, že přináší možnost investice do plastic-free hotelu, který postaví ve Spojených arabských emirátech. Mladým lidem tak nabízí příležitost být součástí projektu, který v sobě spojuje využití moderních technologií, udržitelnosti a svět financí.

Hlavní myšlenkou provozu Sun Beach Hotel Resort je omezování dopadů turismu na životní prostředí skrze podávání lokálních jídel, omezení produkce plastového odpadu a také snižování uhlíkové stopy návštěvníků, kterou si mohou pomocí nejmodernějších technologií změřit. Provozovatelem hotelového komplexu pak bude mezinárodní řetězec Earth Hotels, který se řadí mezi tzv. plastic-free brandy. Není divu, že tento koncept získal velkou podporu i mezi místními šejky.

Společnost PRESTON Capital nyní hledá v Česku nejen investory, ale kolegy, kteří souzní s tímto konceptem.

Kariérní příležitost pro mladé

Že svět investic není pro mladé? Naopak, mladí lidé určují směřování budoucnosti! A proto ti v PRESTON Capital nabízí jedinečnou příležitost zapojit se do světa investic, přinést nové a svěží nápady a nastartovat tak svou kariéru v prostředí plném výzev už během studia.

Kromě zajímavých zkušeností ti nabízí také řadu dalších příležitostí, díky kterým můžeš procestovat i kus světa!

tým PRESTON Capital

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.