Dopis od Žanety: Z první brigády na vedoucí restaurace KFC

Žaneta Veselá - generální manažerka restaurace KFC

Jak se z 16leté holky na první brigádě stala jedna z nejúspěšnějších vedoucích restaurace KFC a ostřílená manažerka, kterou její tým miluje? To se dozvíš v dnešním dopise od Žanety. Věnuje ho tobě i všem mladým lidem, kteří mají svou kariéru ještě před sebou. Nech se inspirovat!

Jak Žaneta získala práci, ve které je šťastná?

„Ahoj! Jmenuji se Žaneta Veselá. Je mi 31 let. Ve svém volném čase ráda čtu, sportuji a cestuji. Ve společnosti AmRest, konkrétně pro značku KFC, pracuji už téměř 15 let.

Má cesta začala brigádou před Vánocemi v roce 2008, kdy jsem nastoupila do KFC Letňany.

Byla to moje první brigáda ve větším kolektivu a byla to tedy jízda 🙂

Po prvním dni jsem si říkala, že tohle nemůžu nikdy zvládnout.

Long story short…

Žaneta Veselá - generální manažerka restaurace KFC

Zvládla jsem to!

Aktuálně pracuji na pozici Generální Manažer a mám na starost vedení jedné pražské restaurace. Během mého působení na této pozici je to již třetí restaurace. Dvě z toho jsem sama otvírala.

Za tu pěknou řádku let ve firmě jsem potkala neuvěřitelnou spoustu lidí, kteří mě inspirovali, rozvíjeli a motivovali k tomu být lepší.

Věcí, kterých si v této firmě vážím a líbí se mi, je spousta. Jednou z nich jsou rovné možnosti kariérního růstu pro každého, kdo o to opravdu stojí. Dále je zde možnost neustálého rozvoje – ať ve formě postupu v kariérním žebříčku nebo různá soft skills školení, která vedou naši interní leadeři s velkým množstvím zkušeností. Mě osobně velmi baví hledat talenty mezi zaměstnanci, rozvíjet je a podílet se na jejich kariérní cestě.

Nespornou výhodou je časová flexibilita v rámci pracovní doby. Aktuálně při své pracovní náplni navštěvuji dokonce rekvalifikační kurz. Nic z toho by nešlo bez týmovosti, pozitivní energie, respektu!

Mým dalším cílem je vyzkoušet si práci v cizině. Díky podpoře mého nadřízeného vím, že to nebude problém.“

Tak co? Inspiroval tě příběh Žanety? Věříme, že ano a pokud chceš takový příběh příště napsat ty, není nic jednoduššího, než to v KFC zkusit taky. Mrkni na www.kfc.jobs.cz a přidej se do jejich týmu!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.