Brigáda v KFC, to je super tým, flexibilita i kariérní růst

KFC děda

Nevíš, co s volným časem, a hledáš brigádu nebo práci, do které se budeš těšit? Práce v KFC ti nabízí nejen přivýdělek, který dostaneš na účet vždy do 9. dne v měsíci, ale taky tu poznáš spoustu nových přátel, kteří se mnohdy stanou i součástí tvého života. V KFC se řídí hodnotami, jako je férovost, loajalita a důvěra.

Inspiruj se příběhem Adélky

Adélka do KFC nastoupila v 15 letech, hned po skončení povinné školní docházky, za účelem přivýdělku o letních prázdninách. Začínala na pozici, na které připravovala objednávky pro hosty. S dovršením plnoletosti pak dostala možnost posunout se na vedoucí směny na zkrácený úvazek. I nadále je studentkou střední školy se zaměřením na ekonomické lyceum. Díky možnostem, které KFC nabízí, a zároveň díky své píli se vypracovala na pozici Produkt manažera, kde má na starosti přípravu objednávek, inventury a vedení směn.

A co ji na práci baví nejvíce? Flexibilní pracovní doba, kterou dobře zvládá skloubit s denním studiem na střední škole. Dále to, že se na ni její kolegové na směnách vždy těší. Každodenní motivace je jí tak velmi blízká. Uplatní zde i znalosti ze školy, co se týče každotýdenních inventur. A jak říká: „V KFC je každý den jiný“.

Proto, pokud hledáš flexibilní přivýdělek nebo uvažuješ o kariéře v jedné z mnoha poboček KFC, neváhej a mrkni na www.kfc.jobs.cz, nebo kontaktuj přímo Pavlínu, která ti ráda poradí a pomůže se zařazením do výběrového řízení na danou pozici a restauraci.

Spousta pozic i teambuildingy

V KFC můžeš vybírat z široké škály pozic od kuchaře, přípravy sendvičů / objednávek po pokladní. Pokud chceš něco více, určitě ti bude blízká pozice instruktora, v rámci které pomůžeš se zaškolením nových pracovníků, a je-li to pro tebe stále málo, můžeš se posunout na vedoucího směny.

V KFC kopou všichni za jeden tým, plánují směny podle tvé potřeby, mají společné teambuildingy, soutěže o hodnotné ceny (např. PlayStation, iPhone nebo tablety). Až 70 % zaměstnanců povyšují do manažerských pozic. Získáš tu mnoho profesních zkušeností, ale naučíš se také, jak zvládat krizové situace, spolupracovat v týmu nebo jak reagovat v situacích, kdy nastane nějaký problém.

Jestli tě nabídka zaujala, tak neváhej a dej jim o sobě vědět, protože v KFC vedou všechny cesty výš.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.