Přidej se k dalším 900 000 sušičů, pojď #suchoucestou!

Suchej únor pozvánka

Pohni s národem, který pije přes míru a udělej něco pro své zdraví. Právě startující 12. ročník kampaně Suchej únor láká na online batoh plný slev, benefitů a zážitků. Pro své fanoušky připravil také únorový bylinkový kalendář s lahodnými čaji Leros a QR kódy s multimediálním obsahem.

Co ty a alkohol? Víš, kdo koho ovládá?

Cílem Suchého února není udělat z tebe abstinenta. Cílem je vyzkoušet si, do jaké míry máš alkohol pod kontrolou, do jaké míry ovládá on tebe. Zkusit se bavit bez alkoholu, objevovat nové koníčky a kámoše, kteří tě nesoudí podle obsahu ve skleničce. Co si letos v únoru můžeš se „sucháčem“ vyzkoušet?

Bylinkový kalendář – cesta sušiče

Letošní suchá cesta bude sušičům utíkat jako po másle díky peckovnímu únorovému bylinkovému kalendáři s 29 čaji a 29 QR kódy se zajímavým obsahem ze světa zdraví. Moc pěknou grafiku znázorňující cestu sušiče zpracovala Christiana Turečková.

Online batoh plný dárků a zážitků

A aby ses nenudil/a, dostaneš na záda virtuální batoh, díky kterému získáš O2 TV na měsíc zdarma, online cvičení s influencery, měsíční členství do aplikace Fitshaker nebo Kalorické tabulky. Budeš mít i příležitost ochutnat mezi prvními horkou novinku –  chmelenou kombuchu Lok Lok, která bude v únoru k dispozici jenom sušičům. V batohu na tebe čekají i slevy od Pilulky nebo od výrobců zajímavého nealka alá F.H. Prager, Drink cans.

Interaktivní výstava na téma alkoholu

A pozor, pozor! Máš rád/a technologie a chtěl/a by sis prohlédnout, jak vypadá třeba kocovina pod mikroskopem? Nebo jak se využívá virtuální realita při léčbě závislostí? Doraž na interaktivní výstavu na téma alkoholu, která proběhne od 25. do 28. 1. v OC Arkády Pankrác Praha. Mrkni na FB událost.

Jak se do akce Suchej únor zapojit?

Tak co, jdeš do toho taky? REGISTRUJ SE HNED TEĎ na www.suchejunor.cz a nastartuj trošinku zdravější životní styl. Jednou si za to budeš děkovat.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.