Kam pro učebnice a školní pomůcky se slevou? Třeba do Knihy Dobrovský!

Škola je tu a ty máš jistě řádně dlouhý seznam učebnic, knih a školních potřeb, které nakupuješ. Naštěstí si můžeš s ISIC zajít třeba do Knihy Dobrovský, kde to všechno seženeš s parádní slevou. Navíc za pomoci knihkupeckých průvodců – Superškoláků – najdeš rychle vše, co potřebuješ.

Co ti nabízí Knihy Dobrovský pro start školního roku?

ISIC tým je tu od toho, aby pomohl zlepšovat studentský život. Proto mezi partnery ISIC nechybí ani Knihy Dobrovský, u kterého si můžeš bez starostí pořídit všechno, co potřebuješ pro pohodový start nového školního roku. Tak mrkni, co pro tebe letos nachystali.

Slevy na školní pomůcky v e-shopu Knihy Dobrovský

Nejoblíbenější sešity, psací potřeby, zápisníky, kreativní pomůcky, ale i batohy, desky a obaly. Prostě vše, co potřebuješ na začátku září sbalit do školy, najdeš pohodlně na jednom místě na e-shopu Knihy Dobrovský. Samozřejmostí jsou zajímavé slevy na zboží, co mají studenti a školáci nejraději.

Extra online sleva 5 % s ISIC a ALIVE

Nechybí ani bonus pro všechny, kdo se prokáží svým ISIC nebo ALIVE. Až do konce září tak můžeš navrch využít online slevu 5 % a nákupy si tak ještě zlevnit. Detail všech ISIC slev od Knihy Dobrovský najdeš tady.

Školní pomůcky a knihy na stole

Perfektně zásobené prodejny Knihy Dobrovský

Máš radši, když si všechno předem můžeš pěkně osahat a vyzkoušet? Zkusit, jak měkké jsou tužky, jak hladce se píše novou propiskou a jak voní nové knihy? Pak se vydej rovnou do některé z poboček Knihy Dobrovský nebo jejich partnerských prodejen. Podrobné informace o tom, kde a kdy můžeš prodejny navštívit a jaká je nabídka, najdeš tady.

Knihkupci i průvodci Superškoláci jsou tu pro tebe

V prodejnách Knihy Dobrovský seženeš také všechny běžně používané školní učebnice, výukové materiály a také knížky ze seznamu povinné četby. Najdeš tu i přehledy a výukové pomůcky, které ani nevíš, že můžeš potřebovat. Nezapomeň ani na Periodickou soustavu prvků, Školní atlas světa, nebo třeba Dějepis pro střední odborné školy, který se soustředí na základní mezníky v dějinách lidstva. Nebo Matematické, fyzikální a chemické tabulky.

A co nenajdeš přímo na prodejně, ochotní knihkupci obratem objednají. A jelikož knih a učebnic není vůbec málo, tak jsou připraveni do akce i Superškoláci – průvodci pro studenty, kteří ti pomohou s orientací v nabídce učebnic a knih.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.