5 vlastností Apple iPad, které ti usnadní studium

Studenti pracují s Apple iPad

Uvažuješ o pořízení Apple iPadu do školy? Dobrý nápad, protože tento multifunkční tablet má velmi široké využití. Mrkli jsme se, co všechno iPad umí a známe 5 vlastností, díky kterým se může stát ideálním společníkem právě pro tvé studium.

Co všechno Apple iPad nabízí?

Co mají všechny iPady společné? Je to spolehlivý a výkonný hardware s operačním systémem iPadOS, který překonává většinu notebooků. Je malý, lehký a kompaktní, takže tě nebude omezovat na cestách. iPad je navržen pro produktivní práci, podporuje multitasking a nabízí intuitivní gesta.

Nástroj pro tvou produktivitu i kreativitu

Detail na kresbu s Apple Pencil na iPadu

V App Store najdeš bohatý výběr aplikací, které umožňují zpracovávat dokumenty i média, komunikovat, organizovat si práci nebo kreativně tvořit. V kombinaci s Apple Pencil (který je kompatibilní se všemi iPady) můžeš dokonce vlastnoručně psát, kreslit, skicovat nebo si dělat poznámky v elektronických učebnicích či skriptech. A jestli přidáš i klávesnici Magic Keyboard, psaní delších prací, esejí či referátů bude hračka.

5 vlastností iPadu pro snadné studium

Kromě vychytaných nástrojů nabízí iPad nesporné výhody, které z něj dělají opravdu spolehlivého pomocníka při práci i studiu.

1 – Výdrž baterie

Bezproblémově zvládne celý školní den i za použití náročných aplikací.

2 – Kompatibilita s programy

App Store nabízí široký výběr programů včetně Microsoft Office, Autodesk, Mathematica, Photoshop a řady dalších.

3 – Úložiště pro studijní materiály

Všechny poznámky, učebnice a dokumenty měj vždy po ruce. Využít můžeš jednak štědré úložiště přímo v iPadu nebo ukládat v cloudu.

4 – Zabezpečení

Apple iPad nabízí různé možnosti biometrického ověřování, jako je čtečka otisků prstů nebo Face ID.

5 – Aktualizace iPadOS

Zaručené aktualizace na několik let dopředu zajistí, že bude tvůj iPad neustále aktuální.

A jedna výhoda na závěr – iPad se vyznačuje absencí chlazení, což znamená, že nebudeš při práci s ním rušit své okolí nežádoucím hlukem.

Kde si můžeš vybrat svůj iPad?

Díky různým velikostem obrazovky si snadno vybereš, který model pro tebe bude ideální (pro práci i úžasnou přenositelnost). Ruku v ruce s pořízením nového iPadu jde i volba vhodného příslušenství, které dokáže posunout zážitek z používání iPadu o level výš. Ať už je to Apple Pencil, klávesnice nebo jen ochranný kryt. Nový iPad si snadno přizpůsobíš k obrazu svému. Na eshopu iSetos.cz navíc doplňky pro svůj iPad pořídíš s průkazem ISIC s až 15% slevou!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.