5 tipů na cool ubytování s Booking.com

cool-ubytovani-yurta

Ubytování na dovolených se už zdaleka neomezuje jen na hotel, penzion či chatku. Mrkni se, na jakých cool místech se můžeš ubytovat s Booking.com hned, jak tohle dočteš!

Jak si rezervovat ubytování přes Booking.com? Jednoduše!

Zajistit si ubytko přes Booking.com zvládneš doma z gauče za pár minut. Vybírat můžeš z poměrně široké nabídky, ať už jedeš na jeden den pracovně nebo chystáš klasickou dovolenou u nás nebo za hranicemi. Podstatnou výhodou je, že Booking.com nabízené ubytování ověřuje, můžeš se tedy spolehnout, že na místě najdeš s nejvyšší pravděpodobností to, co si předem rezervuješ. Navíc máš k dispozici velké množství recenzí od jiných zákazníků. A kdyby přeci jen náhodou něco nebylo OK, web i zákaznická podpora jsou v češtině. Rezervaci také můžeš zpravidla zdarma zrušit. Pro stálé klienty navíc existuje program Booking Genius s lepšími cenami a pestrá je taky nabídka různých slevových kódů a akcí na ubytování. Výhodnější cenu získáš i tak, že rezervuješ ve vhodnou chvíli nebo za ubytování zaplatíš předem.

Skrz tento link získáš díky ISIC cashback na každou objednávku na Booking.com

Naše tipy na cool ubytování na Booking.com

Místo, kde hodláš na dovolené přespávat, dotváří tvůj zážitek z ní. Mělo by se ti aspoň trochu líbit, protože tu budeš načerpávat nové síly na všechny akce, které se chystáš podniknout. Nech se inspirovat, jak může vypadat opravdu cool ubytování!

Riad Dabachi v Marakéši, Maroko 

Riad je luxusní palác s vnitřní zahradou a dvorem, kde zažiješ pravou marockou atmosféru. Ubytuj se tu s partou přátel, užijte si bazén a wellness (hammam) a připravte se na objevování Marakéše. Paní domu Riad Dabachi, Madam Zahra, se o vás postará jako o vlastní a poradí vám, kde se v Marakéši dá nejlíp smlouvat. 

Glamping Abruzzo v Catignano, Itálie 

Glamping, neboli luxusní kempování je pro tebe správná volba, pokud miluješ přírodu, a zároveň si chceš užívat komfort. Glamping Abruzzo – The Yurt se nachází na nádherném venkově kousek od italského městečka Catignano. Čeká tě tu naprostý klid a soukromí v luxusním stanu uprostřed olivových hájů na pětihektarovém soukromého pozemku. V letních měsících je k dispozici klimatizace a v zimě romantická kamna na dřevo. Samozřejmostí je wi-fi, k tomu gril a piknikový koš plný lahodných jídel k snídani. Krásný výhled na hory si můžeš vychutnávat z vířivky.  

Boxtel@Suvarnabhumi Airport v Bangkoku, Thajsko 

Malé, ale útulné, to jsou kapslové hotely. Vznikly v Japonsku jako cenově dostupný a bezpečný způsob cestování. Oblíbené jsou především v Asii, ale také třeba v Rusku, postupně se však otevírají i jinde po světě a často se profilují jako luxusní. Chystáš se třeba procestovat Thajsko a tvoje cesta začíná v Bangkoku? Pro rychlý odpočinek po příletu můžeš využít příjemný a stylový kapslový hotel Boxtel@Suvarnabhumi Airport, který se nachází přímo v areálu letiště a nabízí malé soukromé pokoje s bezplatnou Wi-Fi. 

boxtel-bangkok

Casa Catalina v Palma de Mallorca, Španělsko 

Mi casa, su casa. Tak přesně v tomto duchu můžeš strávit dovolenou na ostrově Mallorca, pokud se ubytuješ v jednom z autentických hostinských domů Casa Catalina, kde vládne hostitelka Giorgia. Tento dům exceluje nejen svou velmi vkusnou výzdobou a více než příjemným komfortem, ale i výhodnou polohou blízko památek a centra města, kaváren a okouzlujících barů.  

New Port Hotel v Krakově, Polsko 

Botel – poměrně opomínaný, ale přesto moc zajímavý koncept ubytování. Probudit se a mít před sebou nádherný výhled na vodu a město Krakov, nad nímž se tyčí Královský hrad, je jedním slovem úchvatné. New Port Hotel je naprosto unikátní nejen tím, že je umístěn přímo na řece Visle, ale je i velmi zdařile navržen. Prosklené stěny efektně propojují designové prostory s vodní plochou. 

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.