SOUTĚŽ: Sezóna je tady – vyhrajte skipasy do Špindlerova Mlýna!

Skiareál Špindlerův Mlýn. Ráj uprostřed Krkonoš, nejvyšších českých hor. Cíl tisíců lyžařů a snowboardistů. Horské městečko plné zábavy. Centrum zimních sportů.

Špindlerův Mlýn je největší české lyžařské středisko

Špindlerův Mlýn je nejvýznamnějším turistickým a lyžařským střediskem v Krkonoších. Leží v nadmořské výšce 575 – 1555 metrů a žije tady přibližně 1100 obyvatel. Jeho historie spadá již do 16. století. V současnosti je cílem tisíců lyžařů a snowboardistů nejen z České republiky, ale i mnoha dalších evropských zemí.

Zdejší skiareál prošel v posledních letech velkými změnami. Kromě investic do lyžařské infrastruktury, kvality svahů, bezpečnosti a zázemí se významně rozšířilo také spektrum zdejších volnočasových aktivit. Stále nabízí nejvíce sjezdovek v jednom středisku z celé České republiky.

Na snowboard do Špindlu

Díky snowparkům si na své přijdou příznivci snowboardingu a freestyle lyžaři. Pro lyžaře se sportovním duchem skvěle poslouží Audi Race Track a Fresh Track, k dispozici je i sáňkařská dráha, bruslení, Snow Camp, možnost jízdy na čtyřkolkách či sněžných skútrech. Na své si ovšem přijdou i nelyžaři, na které čeká Večeře Zážitků, Piknik Rolba, Snow Show, zážitkové jízdy rolbou a mnoho dalšího. Špindlerův Mlýn je navíc mekkou krkonošské aprés-ski zábavy a centrem sportovního dění. Po celou sezónu se zejména na Svatém Petru konají nejrůznější akce s mezinárodní účastí.

Vyhrajte jednodenní skipasy v naší soutěži a přesvědčte se sami!

ISIC TIP: Ski pas tarifu DOSPĚLÝ za cenu tarifu JUNIOR!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Markéta Žaloudíková, Natálie Tichá, Olga Tejmlová, Anežka Seberová, Lukáš Kohl, Bohuslava Bílková, Anna Sochorova, Michaela Rousová, Nina Ryšavá, Tomáš Chupáň
Autor
Jakub Srněnský