SOUTĚŽ – LYŽAŘSKÁ ČTVEŘICE SKIAREÁLŮ SNOWHILL

4 skiareály na jeden skipas 22 km sjezdových tratí› 4 lanovky a 14 lyžařských vleků› 5 dětských lyžařských parků› online prodej skipasů› parking v areálech a wifi zdarma

Novinkou zimní sezóny ve skiareálech Snowhill je nová čipová karta Snowpass pro online prodej zvýhodněných skipasů pohodlně z vašeho domova. E-shop pro nákup skipasů najdete na snowpass.snowhill.cz. To Vám umožní vyrazit z auta rovnou na svah vybraného skiareálu. Využijte slevové akce v průběhu zimy a v dalších letech odměny za provedené nákupy.

Vyzkoušejte alespoň jeden ze čtyř skiareálů se slevou ISIC

Skiareál Herlíkovice

Ve Vrchlabí je ideálním areálem pro kvalitní lyžařské vyžití sportovních i rekreačních lyžařů, pokročilých i začátečníků. Naleznete zde profesionálně připravené, technicky vysněžené a pečlivě upravené sjezdové tratě různých obtížností. Dopravní zařízení poskytují bezpečnou a komfortní přepravu lyžařů s dostatečnou kapacitou lanovek a vleků. Nedílnou součástí jsou dětské parky pro výuku nejmenších lyžařů a snowpark pro zábavu teenagerů.

Skiareál Šachty

Ve Vysokém nad Jizerou je rodinný lyžařský areál. Děti a začátečníci si užijí lyžařskou výuku v samostatném dětském areálu Petruškovy vrchy pod dohledem zkušených lektorů. K dispozici mají dětský lyžařský pás, lanový vlek, lyžařský kolotoč i pohádkový slalom. Samostatně lyžující děti si najdou svoji zábavu v lokalitě Větrov a zkušení lyžaři si přijdou na své na hlavních sjezdovkách areálu Šachty.

Skiareál Kamenec

V Jablonci nad Jizerou je pohodový lyžařský areál, kde se návštěvník nemusí stydět za své lyžařské začátky a mít strach z náročných svahů. Zdejší sjezdovky s mírným a středním sklonem o délce přes 1 km a šířce až 80 m nabízí méně zkušeným i pokročilým lyžařů kvalitní lyžařské vyžití a zábavu. Pokrok ve svém lyžařském umění mohou pravidelně všichni testovat na trati měřeného slalomu.

Skiareál Mariánky

V Mariánských Lázních je městský lyžařský areál, který nabízí vyžití pro lyžaře a snowboardisty pouhých 400 metrů od lázeňské kolonády. Na více než 1,5 km sjezdových tratí s obtížností od modré po černou si svou zimní zábavu na sněhu vychutnají dospělí i děti. Kabinková lanová dráha zajistí nejen dopravu pro lyžaře, ale uleví celoročně i pěším návštěvníkům při cestě do parku Boheminium s modely staveb.
Vyhrává každý 20. účastník. Počet výher je omezen.

ISIC TIP: 20% sleva na čtyřdenní skipas pro držitele ISIC a ALIVE průkazů
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Cena: 1x jednodenní skipass
Výherci:
Karel Bartoš
Natálie Magnusková
Jan Lehký
Anna Motyčková
Adéla Gabčanová
Martin Petr
Hana Kyzlinková
Michaela Matoušková
Martin Pech
Lada Mrňáková
Lucie Rousová
Lukáš Jiroušek
Filip Cihla
Martina Volšíková
Marek Miřejovský
Autor
Veronika Vlachová