Recenze: Spalovače, které tě posunou k vysněné postavě

spalovače na hubnutí

Hledáš cestu, jak efektivně spalovat tuky a jak si pomoci k pevné vysportované postavě? Mám pro tebe tip na dva spalovače, které ti pomohou dojít k vysněnému cíli. Spalovat budeš jak během tréninku, tak ve spánku.

Něco málo o L-karnitinu

Funguje jako spalovač tuků

L-karnitin je látka, která snižuje únavu, potlačuje chuť k jídlu a pomáhá zabraňovat ukládání tuku. Vzhledem k tomu, že pomáhá zvyšovat aerobní účinky a tím spalovat více kalorií, je ideálním doplňkem k cvičení a hubnutí.

Podporuje stavbu svalové hmoty

L-karnitin také pomáhá budovat svaly, a to především pokud jde o hardgainery. Konzumace L-karnitinu také pomáhá udržet svalovou hmotu při hubnutí, u kterého necvičíš, protože u většiny diet dochází nejen k úbytku tuku, ale také úbytku svalové hmoty.

Snižuje ztrátu kostní dřeně

Zejména u starších lidí dochází ke ztrátě kostní hmoty a právě L-karnitin zlepšuje strukturu kostí a jejich pevnost. Předchází tak osteoporóze.

L-Carnitine Power Shots

Tento druh L-karnitinu patří mezi tekuté karnitiny. Jsou veganské, bezlaktózové a bez glutamanu, takže naprosto vhodné pro kohokoli. Ne vždy jsou potravinové doplňky chutné, to ale neplatí o L-Carnitine Power Shots. Přípravek se zeleným čajem má lahodnou lehkou a jemnou ananasovou příchuť. Balení obsahuje deset malých lahviček s vysokou koncentrací 1000 mg Carnipure, což je nejčistší L-karnitin na trhu. Testovala jsem 2 balení, lahvička se vypije vždy 30 minut před sportovní aktivitou, následně již spolu s tebou maká na spalování tuků. Ocenila jsem také praktičnost malé lahvičky, kde není nutné něco míchat ve vodě a nosit s sebou další lahve.

spalovač tekutý

Protože vím, že spalovače nejlépe fungují spolu s aerobním cvičením, začala jsem s běháním a spojila dvě efektivní metody dohromady. Těžko mohu relevantně prohlásit, že za snížení objemu mojí postavy stojí jen běhání, nebo spalovač, ale jsem si jistá, že obojí dohromady přineslo očekávaný efekt. Co ale mohu prohlásit je, že se po běhání s L-Carnitine Power Shots nedostavilo vyčerpání, ale přesně naopak. Cítila jsem se nabitá energií a nepociťovala jsem výrazné bolesti svalů. Ve srovnání běhání s a bez L-Carnitine Power Shots jsem tedy zaznamenala mnohem lepší výsledky, což je hodně důležité, když člověk s nějakou sportovní disciplínou začíná.

NightBurn XXL

Jak jsem uvedla v předchozím hodnocení L-Carnitine Power Shots, mým cílem bylo nastartovat sportovní aktivitu a podpořit efektivní spalování. To se povedlo i díky NightBurn XXL. Tento pomocník mě bavil asi ještě víc než předchozí produkt a hádej proč? Protože spaluje tuky během spánku, a to tě baví. Ano, začala jsem sportovat, což jsem předtím nedělala, ale i tak si myslím, že efekt nočního spalovače se dostavil. Výrobce sliboval, že neruší spánek jako jiné spalovače, vyzkoušela jsem proto jeho konzumaci asi hodinu před spánkem. V tomto případě jsem ale nespala dobře.

Po třech nocích neklidu a divných snech jsem si dala spalovač v osm hodin večer a negativní dopad na kvalitu spánku se vytratil. Vše bylo, jak má být. Mohu také potvrdit, že jsem ani jednou nepociťovala hlad nebo chuť na něco dobrého. V tomto ohledu byl spalovač NightBurn XXL naprosto spolehlivý. Po dobu konzumace jsem se cítila mnohem lehčí a ráno se mi hezky vstávalo. Zaznamenala jsem i jasnější pleť, což bych přisoudila slibovanému efektu čištění jater.

spalovač na noc

Po měsíci testování jsem zhubla 6 cm v pase, cítím se lehčí a mám dostatek energie. Oba spalovače mohu zhodnotit velmi kladně, a tak zůstávají i nadále mými parťáky v cestě za hubnutím. Mohu je doporučit každému, kdo chce rychle a efektivně hubnout.

 

 

 

 

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.