Prague PlayOffs se blíží. Držitelé karty ISIC mají slevu 50 %

Největší akce v parkurovém skákání se blíží. Global Champions Prague PlayOffs 2018 za účasti elitních jezdců a koní se uskuteční v O2 areně od 13. do 16. prosince. Držitelé karty ISIC mohou při nákupu vstupenek využít slevu 50 %.

Prague PlayOffs 2018 jsou vyvrcholením celoročního seriálu Longines Global Champions Tour a týmové soutěže Global Champions League. V průběhu čtyř závodních dnů se na kolbišti v O2 areně představí šestnáct nejlepších týmů světa v parkurovém skákání – celkem to bude stovka jezdců a 200 koní.

Závody o 12 milionů eur

Závodit budou o celkovou dotaci bezmála 12 milionů eur. „Z pohledu parkurového skákání se jedná o akci zcela unikátní, žádnou podobnou jsme v rámci parkurového sportu v České republice dosud nehostili,” říká Jan Andrlík.

Mezi elitou nebude chybět český tým Prague Lions, který tvoří Aleš Opatrný, Anna Kellnerová, Peder Fredricson, Niels Bruynseels a Gerco Schröder. Diváci budou mít možnost podpořit tým Prague Lions už ve čtvrtek 13. prosince, kdy bude probíhat čtvrtfinále týmové soutěže Super Cup.

Longines Global Champions Tour

Individuální soutěž Super Grand Prix, kde bude závodit šestnáct postupujících z jednotlivých Velkých cen letošní série Longines Global Champions Tour, je naplánována na sobotu 15. prosince. Vrcholem parkurového víkendu v Praze bude neděle 16. prosince s finále Super Cupu. Nastoupí šest nejlepších týmů a pojede se o celkovou dotaci 6,4 milionu eur.

Součástí výjimečné události bude originální a pestrý program – diváci se mohou těšit na vystoupení divadelního souboru La Putyka, drezuru camargských koní v podání Jeana-Françoise Pignona či skupinu Horsemen.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal, jejich cena se pohybuje od 490 Kč do 1990 Kč. Držitelé karty ISIC mohou využít slevu 50 %.

Autor
Jakub Srněnský