Na lyže výhodně s průkazem ISIC

Na lyže s průkazem ISIC

Zima je za rohem, a s ní přichází kromě Vánoc a silvestrovských oslav čas na lyže. Připrav se na zvuk křupajícího sněhu pod nohama, čerstvý horský vzduch a spoustu zábavy na sjezdovkách. S průkazem ISIC můžeš mít slevu na skipasy ve 44 střediscích po celém Česku. Připravili jsme výběr těch nejlepších.

Kam letos na lyže?

Herlíkovice

Herlíkovice – Bubákov leží pouhé 3 km od centra města Vrchlabí. Skiareál nabízí skvělé lyžování pro začátečníky i zkušené lyžaře. Najdeš tu 12 sjezdovek všech kategorií, večerní lyžování, půjčovnu i servis. Navíc se do areálu můžeš nechat přepravit skibusem přímo z Prahy. S průkazem ISIC získáš slevu na denní i vícedenní lyžování pouze při nákupu online na e-shopu.

Sleva 20 % na skipasy do Herlíkovic.

Lyžování se slevou ISIC v Krkonoších

Ještěd

Skiareál Ještěd představuje nejdostupnější lyžování v ČR. Těšit se můžeš na 11,5 km sjezdovek všech obtížností, a především na zcela novou 1,5 km dlouhou sjezdovku Nová Skalka. Vyzkoušet můžeš taky na skvělý zážitek z nočního lyžování, který je zajištěn nejmodernějším umělým osvětlením. S průkazem ISIC získáš skipasy pro dospělé za cenu Junior.

Skipas pro dospělé za cenu Junior na Ještědu.

lyžování se slevou ISIC na Ještědu

Špindlerův Mlýn

Nejznámější české zimní středisko nabízí top zážitky na kopcích i mimo ně. Je libo 25 km denně upravovaných sjezdovek, prostor pro skvělý snowboarding a freestyle lyžování, Burton snowpark, měřená trať obřího slalomu Audi Race Track nebo Ledárium plné ledových soch? Návštěva Skiareálu Špindlerův Mlýn stojí vždy za to. S průkazem ISIC můžeš mít ski pas tarifu DOSPĚLÝ za cenu tarifu JUNIOR.

Skipas pro dospělé za cenu Junior ve Špindlu.

lyžování ve Špindlerův Mlýn se slevou ISIC

Klínovec

Navštiv nejznámější lyžařské středisko Krušných hor. Těšit se můžeš na 31 km pravidelně upravovaných sjezdovek a krásné výhledy na okolí. Nyní se slevou 10 % na průkaz ISIC.

Sleva 10 % na Klínovci.

Lyžování na Klínovci se slevou ISIC

Dolní Morava

Horský resort Dolní Morava je známé lyžařské středisko s 9,5 km sjezdovek všech obtížností, kde si svůj terén najde každý lyžař. Těšit se můžeš taky na crossovou dráhu, snowpark a oblíbenou Funline trať s klopenými zatáčkami a&nbsp myší dírou. S průkazem ISIC můžeš lyžovat s 10% slevou.

Sleva 10 % v resortu Dolní Morava.

Dolní Morava lyžování s 10% slevou s ISIC

Zadov

Skiareál Zadov – Churáňov je ideálním místem pro začátečníky. Najdeš zde celkem 7 sjezdovek, většinou lehké až střední obtížnosti. Sjezdovky se dvakrát denně upravují a v případě potřeby uměle zasněžují. S průkazem ISIC můžeš mít 15% slevu na celodenní jízdenku na Zadově. Pokud patříš mezi nadšence do běžkování, pak je tento areál to pravé ořechové, protože Churáňov je výchozím místem řady běžeckých tras vedených i do Národního parku Šumava

Sleva 15 % na celodenní jízdenku na Zadově.

Zadov lyžování se slevou ISIC 10%

Monínec

Lyžování v oblasti České Sibiře pouze 80 km od Prahy. Skiareál Monínec nabízí jednu červeno-modrou a jednu modrou sjezdovku. Obě trasy jsou pravidelně zasněžovány, upravovány a taky olemován umělým osvětlením, takže si zde zalyžuješ i večer. Výhodou střediska je parkování zdarma až pro 600 aut. S průkazem ISIC máš nárok na 10% slevu na denní i večerní skipas.

Sleva 10 % na denní i večerní skipas na Monínci.

Lyžování Monínec se slevou 10% ISIC

Ski&Bike Špičák

Ski&Bike Špičák se nachází v západních Čechách nedaleko Železné Rudy v těsné blízkosti hranic s Německem. Najdeš zde 13 širokých sjezdovek různých obtížností, měřený slalom nebo snowpark s pevnými a sněhovými překážkami. Večerní lyžování probíhá vždy ve středu, pátek a sobotu na sjezdovce Spodní Šance. S průkazem ISIC si zde zalyžuješ s 10% slevou na jednodenní časové jízdenky.

Sleva 10 % na jednodenní časové jízdenky na Špičáku.

Ski&Bike Špičák lyžování se skipassem 10% sleva ISIC

Červenohorské sedlo

Lyžařský areál Červenohorské sedlo je jedním z nejznámějších středisek sjezdového lyžování na severní Moravě. Nadmořská výška Červenohorského sedla je 1013 m n.m. a sjezdové tratě končí v 862 m n.m. Tato poloha dává předpoklad pro kvalitní zimní sezónu od poloviny prosince do konce března. V areálu se najdeš taky půjčovnu, školu a snowpark.

Sleva 16 % na jednodenní skipas na Červenohorském sedle.

Červenohorské sedlo lyžování s 16% slevou na ISIC

Chceš vědět víc? Mrkni na všechny slevy do lyžařských areálů, které můžeš s průkazem ISIC využít.

Fotky: Archiv firem

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.