Konec výmluv. Zkus to v gymu!

Form Factory

„Teď nemůžu jít cvičit do fitka, vypadám hrozně,” tak tuhle větu jsi už určitě slyšel/a nesčetněkrát. Ovšem, ona měla velmi často ještě dovětek. „Začnu nejdřív doma a až se dostanu do formy, tak přijdu.” A víš co? Nikdy nepřišel.

Ještě je dobré se nad tím zamyslet. Jedni jsou ti, co mají jen plnou pusu řečí, a druzí pak ti, kteří se sebou chtějí opravdu něco dělat. Mají chuť něco změnit i přes to, že jejich okolí je v tom nepodporuje, odrazuje či dokonce zesměšňuje. Ovšem, nemají doma možnosti anebo jim chybí znalosti, což je samozřejmě v pořádku, protože ne každý umí vše.

Nemusíš být alfa samcem

Dnes se díváme na cvičení jinak. Nemusí být cíl být nejsilnější alfa samec v gymu. Nemusíš mít 5 % tuku v těle. Není cílem být každý den v gymu a nemít život mimo. Cíl je ten, že se chceš cítit dobře. Chceš v klidu doběhnout na autobus (dobře nejezdíš vždy MHD) a když musíš štípat dříví na zimu, tak se chceš druhý den normálně hýbat (i když, buďme upřímní, po tomhle je to někdy dost těžké). A samozřejmě, ruku na srdce, chceš vypadat alespoň trochu dobře v situacích, kdy na sobě nemáš nic – teď máme na mysli saunu, samozřejmě. Dobře, trochu kecáme, ale chápeme se, ne?

Form Factory

Takže pokud se stydíš, budeš se stydět na ulici stejně tak jako v gymu. Ovšem, v tom gymu s tím, alespoň můžeš něco udělat. A pokud nevíš jak, tak není nic jednoduššího než se domluvit s trenérem, který tě provede začátkem. A pokud se cítíš, že zvládneš trénink sám/sama, není nic jednoduššího než přiběhnout do Form Factory fitness klubů a začít. Navíc, pokud toužíš po větší společnosti, vyzkoušej skupinové lekce, ve Form Factory jich najdeš víc než 3 000 každý měsíc – od klidových až po ty, které tě úplně rozsekají. Nebo vyzkoušej populární programy Les Mills. Stačí si k tomu jen pořídit studentské členství ProAge a celá síť fitness klubů Form Factory je ti plně k dispozici. Všechny služby už máš v ceně, a navíc si můžeš přivést kamarády zadarmo nebo si změřit kondici na InBody.

TIP: S průkazem ISIC můžeš ve fitness klubech Form Factory využít výhodné studentské členství.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.