Energie pro sportovce se slevou 20%

Isostar, s ISIC máš 20% slevu

Plastovou lahev s nápisem Isostar asi znáte, možná vám z ní dával napít táta, když jste hráli hokej na rybníku. Tahle značka ale frčí i teď a určitě má stále co nabídnout, hlavně vám, studentům.

Isostar, perfektní výživový doplněk pro sportovce

Sleva 20% pro studenty na celý sortiment
S Isic průkazem můžete nakupovat online na isostar.cz, se super slevou 20% na kompletně všechny produkty. Na e-shopu je největší výběr a navíc zvýhodněné balíčky.

Isostar není jen pro profíky

Myslíte si, že když nejste druhý Jarda Jágr nebo Petra Kvitová, nepotřebujete se o sportovní výživu zajímat? Chyba. Stačí, když rádi sportujete a chcete jen předcházet dehydrataci a ztrátě energie, třeba při šlapání do kopce v parném létě na kole, nebo na dlouhém výletě po horách. Vždy na tom budete mnohem lépe s nápojem Isostar, než s nealko pivem nebo energy drinky, protože ty váš organismus ještě víc dehydratují.

Co je slavný nápoj Isostar zač?

Isostar je isotonický nápoj na bázi sacharidů, který se okamžitě vstřebá do organismu, obnoví jeho přirozenou hydrataci a tím doplní přísun energie. V praxi to znamená, že je to nejrychlejší a nejzdravější způsob, jak se dostat při vyčerpání zpět do formy. Zkuste ho a pořiďte si k němu třeba tenhle parádní „bidon“.

ISIC TIP: 50% sleva na startovné pro držitele ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE průkazů!!!
Autor
Jakub Srněnský