Chytré hodinky Amazfit nově se slevou!

Sportovní hodinky Amazfit GTS

Rádi bychom ti představili našeho nového partnera – značku Amazfit. Tato poměrně nová značka na českém trhu, která vyvíjí a vyrábí především chytré hodinky, ti nyní společně s námi poskytne 10% slevu na nezlevněné produkty.

Nejnovější model na trhu

Právě nyní Amazfit představil nejaktuálnější model T-Rex Pro. Hodinky se chlubí 1,3palcovým AMOLED displejem, díky kterému mají nejen nižší spotřebu, ale také disponují skvělými pozorovacími úhly. U nového modelu se zároveň výrazně zvyšuje výdrž při aktivním používání GPS.
Pokud hledáš elegantní hodinky do zaměstnání či pro společenskou událost, jsi na správném. Amazfit nabízí několik variant elegantních hodinek, ze kterých si velmi jednoduše vybereš.

hodinky Amazfit

Do práce i na sport

Pro dámy můžeme doporučit model Amazfit GTS 2e – drobné hodinky v zelené, černé nebo růžové barvě. Skvěle padnoucí hodinky s hranatým displejem disponují jak chytrými funkcemi (notifikace z telefonu či přehrávač hudby atd.), tak sportovními funkcemi (měření tepu, krokoměr, záznam trasy atd.). Využiješ je i při aktivní části svého života. Hodinky nabízejí až 7denní výdrž baterie, a to díky svojí 246 mAh baterii.

Funkce, které využiješ

Pánům mohou přijít vhod chytré hodinky, kterou budou stíhat vysoké tempo. Model Amazfit Nexo je vyroben z odolného keramického pouzdra a příjemného silikonového řemínku. Nabízí dohromady 10 přednastavených sportovních režimů pro dokonalé sledování fyzické aktivity jejich majitele. Je tomu tak díky vestavěnému navigačnímu systému s podporou GPS, GLONASS a Galileo. AMOLED displej je navíc chráněn sklem Corning Gorilla Glass 3.
Věříme, že ti naše doporučení dodala inspiraci a pořídíš si nové hodinky Amazfit. Nárok na 10% slevu můžeš uplatnit na e-shopu www.amazfit.cz.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.