ISIC TOUR 2019 powered by Partners v plném proudu. Jaký byl první týden?

Začátek semestru na 15 českých vysokých školách i letos doprovází ISIC TOUR, tedy seriál akcí seznamující studenty s výhodami průkazu ISIC. Součástí ISIC TOUR jsou již tradičně stánky partnerů, hry a soutěže o ceny. Co se dělo na prvních třech zastávkách Tour a na co ještě můžete těšit?

První týden ISIC TOUR2019 je za námi

Letos se premiéra odehrála na pražské VŠE v krásném slunečném počasí, dále pokračoval u stavařů na ČVUT a zastavila se taky v kampusu Univerzity Hradec králové. Všechny zastávky provázela super atmosféra a hromady zvídavých studentů.

Velkým tahákem pro všechny návštěvníky jsou jako každý rok ISIC balíčky, tedy tašky plné dárků od partnerů Tour. Jsme moc rádi, že letos poprvé rozdáváme místo igelitek plátěné tašky, které poslouží opakovaně a nezatěžují tolik přírodu. Jen za první tři dny si pro balíček přišlo více než 1 500 z vás!

Chcete taky získat ISIC balíček? Vyplňte krátký formulář a zastavte se s platným ISIC na našem stánku. Ale pozor, radši přijďte včas, ať na vás zbyde. Zařadíte se tím zároveň do Velké soutěže, ve které se hraje o elektro skútr a dalších 77 super cen.

Registrovat se

Co na vás dále čeká na ISIC TOUR 2019?

U zkušených poradců ze společnosti Partners si můžete otestovat, jak jste na tom s finanční gramotností a rovnou si zasoutěžíte o hodnotné ceny. Partners také vděčíme za ceny ve Velké hře. Letos potkáte na Tour i Google, který kromě představení nové služby YouTube Music (s ISIC jen za 79 Kč!) baví studenty soutěží v beer-pongu a testováním mobilního placení Google Pay.

Na žlutém stánku Student Agency, letitého partnera ISIC TOUR, se dozvíte všechny podrobnosti o programu Work&Travel v rámci kterého můžete vyrazit na brigádu do USA. Na každé zastávce Tour se také hraje o evropskou jízdenku RegioJet.

Pokud v USA nechce pracovat, ale rádi byste tam na výlet, stavte se na stánek výrobce studentských batohů Case Logic. Ve hře „Hurá do Ameriky” můžete vyhrát velký trip do… Ameriky ? Pokud byste pořád neměli soutěžení dost, rozdejte si to s kamarády v šipkách a odneste si powerbanku, myš nebo další elektroniku od Alza.cz.  O dostatek energie při soustředění na terč se stará kouzelný automat rozdávající  Tiger Energy drinky zdarma.

Na ISIC TOUR potkáte sympatické hostesky a hostesáky z Promoteri.eu. Aby jim nemrznul úsměv na rtech, obléká je WOOX – rodinná fashion značka původem z Jeseníku, co šije originální oblečení v ČR. Ve svém stánku navíc rozdávají 50% ISIC slevu!

Uvidíme se v příštích týdnech i na vaší alma mater? Mrkněte na program ISIC Tour 2019.

Nejbližší tři zastávky proběhnou v Brně, podrobné info najdete na Facebooku:

Autor
Veronika Vlachová