ISIC TOUR 2018 odstartovala v Praze a míří na Moravu

ISIC TOUR 2018 první týden

Rok se s rokem sešel a my zase mohli rozjet oblíbenou road show ISIC TOUR powered by Vodafone. Začali jsme na pražské VŠE, pokračovali na ČVUT a dokonce zvládli zaskočit i do Brna na VFU. I letos se chystáme zpestřit začátek semestru studentům na celkem 15 univerzitách v ČR!

A na co se těšit? Tradičně jsme rozehráli Velkou hru o 53 hodnotných cen! Stačí si vytvořit účet na Profil ALIVE na webu nebo v aplikaci ALIVE APP s aktuálně platným průkazem ISIC, tipnout správně odpověď na soutěžní otázku a dorazit na kteroukoli ze zastávek ISIC TOUR. Už na místě čeká nejrychlejší studenty balíček plný dobrot, kosmetiky a inspirace od ISIC a našich partnerů!

Soutěž plná mobilů a cestování

Kromě nejnovějších chytrých telefonů včetně iPhone X, Huawei P20 Pro nebo Samsung Galaxy S9, soutěžíme o tablet Huawei Media Pad M5 8.4 LTE, roční zásobu drinků Tiger nebo zajímavé slevy na program Work and Travel USA 2019 či na nákup čehokoli na Alza.cz!

Ani partneři ISIC TOUR nelenili a nachystali pestrý program

Ve stánku Vodafone si zahrajete hru Lovec světel o sluchátka, splittery, batohy nebo outdoorové lahve. A kdo ještě nemá studentský tarif #jetovtobě, má jedinečnou možnost si jej aktivovat přímo na místě. Vyplatí se přijít s kámošem – společně získáte půl roku datování zdarma.

U finančních expertů Partners zase můžete otestovat, jak jste zdatní v otázkách finanční gramotnosti. A pokud jste na Instagramu jako doma, cvakněte s Partners pár fotek s hashtagem #partners a #isictour2018 – odměna vás nemine!
Chcete získat zkušenosti ze zahraničí? Stavte se u stánku Student Agency a nahlédněte pod pokličku programu Work and Travel.

Vydej se na cestu s RegioJet a Tigrem

Nebo se u RegioJet zaregistrujte na kreditovou jízdenku a vyhrajte slevu na vnitrostátní jízdenku!
Při čekání na balíček či soutěže si nezapomeňte říct také o žeton do mluvícího automatu Tiger – když ho hezky poprosíte, dostanete energy drink zdarma.

Studentky jistě ocení také malý dárek od hostesek Kotex.

Pozor, počet balíčků na každou lokalitu je omezen, tak se včas registrujte na MUJISIC.CZ a přihlaste do Velké hry, ať jste ready, až se potkáte s našimi usměvavými hosteskami z Promoteri.eu.

Sledujte ISIC TOUR na Facebooku a přidejte se rovnou na další event!
Těšíme se na vás!

Autor
Jakub Srněnský