Česká pošta ISIC TOUR 2021 má za sebou první týden

Největší roadshow po českých VŠ je po dvou letech zpět. Po loňském výpadku v důsledku pandemie koronaviru odstartovala tradiční akce v plné parádě v úterý 5. října. Jako každý rok s sebou přináší program plný zábavy, soutěží a informací o benefitech průkazu ISIC.

Zastávky v Praze ani Hradci nezklamaly

Tour začala v Praze na VŠE, poté se přesunula na ČVUT a týden zakončila na Univerzitě Hradec Králové. Nepříznivá předpověď počasí se naštěstí nevyplnila a všechny zastávky proběhly bez jediné kapky. Fronty nedočkavých studentů se začaly tvořit ještě před oficiálním startem v 11 hodin. Stejně jako v předešlých letech totiž na ty nejrychlejší čeká balíček plný dárků od našich partnerů. Stačí se zapojit do Velké hry o 88 cen a s potvrzovacím e-mailem přijít do ISIC stanu.

Novinkou letošního ročníku je soutěžení prostřednictvím mobilní aplikace. Postup je jednoduchý – v App Store nebo Google Play si zdarma stáhneš aplikaci ALIVE APP, aktivuješ si svůj průkaz ISIC a nakonec vyplníš soutěžní formulář. Po odeslání ti do pár minut přijde potvrzovací e-mail. Toto hravě zvládneš i přímo na akci a můžeš si rovnou vyzvednout tašku s dárky.

Na jaký program se můžeš těšit?

Generálním partnerem letošního ročníku je Česká pošta. Na jejich stánku se můžeš informovat o spoustě zajímavých pracovních možností a inspirovat se od jejích pracovníků, kteří ti rádi poreferují o své cestě k České poště. Taky si můžeš nasadit speciální brýle a zkusit virtuální realitu nebo se zúčastnit soutěže o nejhezčí fotku v jejich fotokoutku. Na autora té nejlepší čeká hodnotný balíček, ve kterém najdeš třeba bezdrátová sluchátka nebo reproduktor.

Dalšími partnery ISIC TOUR jsou společnosti ACCA, Partners, Správa železnic, Tiger a Alza. Ve stánku ACCA ti řeknou o mezinárodních  kvalifikacích, díky kterým můžeš získat vysněné místo v oblasti auditů, poradenství, finančního řízení, controllingu nebo účetnictví. U Partners si vyplníš jednoduchý dotazník finanční gramotnosti a při správných odpovědích tě zařadí do slosování o drobné ceny. Správa železnic ti nabídne spoustu pracovních příležitostí během studia i po něm, s Tigerem si doplníš potřebnou energii a s Alzou si zahraješ v šipkách o super ceny.

A kam se podíváme druhý týden?

12. 10. MENDELU
13. 10. VUT
14. 10. VETUNI

Více informací najdeš na www.isic.cz/isictour.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.