ALIVE APP ISIC TOUR 2022 odstartovala!

ISIC TOUR

Naše tradiční roadshow ISIC TOUR se opět po roce vrací na české vysoké školy. Letos proběhne od 4. října do 3. listopadu na 15 školách a přiveze program plný zábavy, soutěží a informací o benefitech ISIC. Zúčastni se Velké hry a přijď si pro super DÁREK – tašku plnou překvapení od našich partnerů. 

Kdy budeme na tvé škole?

Ve Velké hře ISIC TOUR se hraje o 147 cen

Jak se zapojit do Velké hry? Je to jednoduché. Stáhni si aplikaci ALIVE APP, odpověz na soutěžní otázku a přijď na ISIC TOUR. Partneři věnovali opravdu super hodnotné ceny jako mobilní telefon, herní notebook, elektrokoloběžku a další ceny v celkové hodnotě více než 270 000 Kč.

Přijď si užít spoustu zábavy

Těšit se můžeš na účast těchto partnerů: Alza.cz, Corny, Komerční banka, Partners, Samsung a Tiger. Všichni si připravili aktivity, u kterých se nejen pobavíš, ale ještě můžeš i něco vyhrát. S Corny si zaházíš na koš a ochutnáš novou tyčinku Corny ZERO bez přidaného cukru. U Samsungu si vyzkoušíš nové telefony a chytré hodinky, zasoutěžíš si o sluchátka a vychutnáš skvělou kávu od baristy. Partners mají pro studenty jednoduchý test finanční gramotnosti, za jehož vyplnění si vylosuješ dárek. Komerční banka si připravila soutěž o atraktivní ceny od značky Apple.

Přijď si změřit mušku v šipkách s Alza.cz – hraje se vždy v celou hodinu a výhry jsou super lákavé. Tři nejlepší střelci si odnesou reproduktor, bezdrátovou myš nebo držák na mobil. Po všech aktivitách si chybějící energii doplníš v automatu Tiger – letos se můžeš těšit na velké balení a různé příchutě.

taška ISIC TOUR

Vyzvedni si ISIC balíček

Jako každý rok čeká na účastníky Velké hry ISIC taška s dárky. A tentokrát je opravdu nadupaná! Najdeš v ní třeba tyčinku Corny ZERO, energy drink TIGER s příchutí, nápoje Mazagrande a Coffizz od Tchibo, voucher na nákup v Alze, slevu do DATARTu, věrnostní kartu do prodejen Samsung nebo pero od Partners. Stačí přijít k ISIC stanu a hosteskám ukázat potvrzovací email, který ti dorazil po odeslání soutěžního formuláře. Pozor, tašek máme pouze omezený počet, tak se zastav co nejdřív!

Kompletní informace o akci najdeš zde.

 

 

 

Partneři ALIVE APP ISIC TOUR 2022partneři ISIC TOUR

Partneři Velké hry ALIVE APP ISIC TOUR 2022partneři Velké hry ISIC TOUR

Partneři ISIC balíčku ALIVE APP ISIC TOUR 2022

partneři balíčku ISIC TOUR

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.