Zapomeň na nudné doplňky a oživ outfit s Vuch

batoh Vuch

Jsi připraven/a na nový semestr? Nebaví tě jednotvárné, nudné doplňky nebo si nevíš rady, čím ozvláštnit jednoduchý outfit? Vyřeš tohle dilema díky značce Vuch, která oživila trh s módou netradičními barevnými doplňky, které přináší zákazníkům nejen styl, ale i radost.

S průkazem ISIC navíc získáš slevu 22 % na produkty Vuch, stačí zadat kód 22isicvuch.

Nové propisky a sešity nestačí

Opět je tu nový akademický rok, na který se musí každý student plnohodnotně připravit. Bez správné výbavy se totiž na přednášce, cvikách nebo jen v kavárně se spolužačkou jen tak neobejdeš. A nejedná se pouze o nákup propisek nebo sešitů. Je potřeba zainvestovat i do dalších doplňků, které ti studium ulehčí.

brašna na notebook Vuch

Základem je pořídit si bytelný batoh, který bude spolehlivou oporou tvých zad, a vejde se do něj vše, co ve škole zrovna potřebuješ. Pro studenty je častým oříškem najít stylový batoh, do kterého se vejde notebook, svačina i pár knížek. Pokud je kombinace praktičnosti a stylu to, co hledáš, mrkni se na batohy značky Vuch. Jestliže zase sháníš stylovou brašnu na notebook, díky které podtrhneš každý vysokoškolský outfit, sáhni po vínové tašce Belencia, která je díky materiálu Oxford zcela jednoduchá na údržbu. Stačí jen otřít a je zase jako nová.

Pečuj o sebe, ale „stay stylish“

brýle VuchI když je studium důležité, je třeba nezapomínat ani na své zdraví, a naopak o něj více pečovat. Máme přeci jen jedno a studium s ním může vážně zamávat. Proto jsou další nezbytností, kterou však mnoho studentů opomíná, brýle proti modrému světlu. To nejen že škodí očím, ale zabraňuje i tvorbě melatoninu. Ten se stará o kvalitní cyklus spánku, kterého je už tak v životě studenta dost málo. Vyzkoušej proto brýle Immense, které filtrují ultrafialové, modrofialové a modré světlo zároveň a chrání tak tvé oči během dlouhých studijních večerů.

Vybav se na nový semestr ještě dnes a pyšni se stylovými doplňky od značky Vuch.

Slevový kód 22isicvuch platí na vše nezlevněné.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.