Prada střihla jaro 2021 do jednoduchých linií

Prada, co se bude nosit na jaře 2021

Opravdu nosí ďábel Pradu? Nikoli, Pradu nosí současné a dynamické ženy, které si na zdobnost nepotrpí. Tato značka podtrhuje jednoduchost, styl, eleganci a nadčasovost. A jednoduchost v jejím pojetí rozhodně není fádní.

Prada sází na minimalismus

Prada sází na minimalismus, jaro 2021 oblékla do jednoduchých a minimalistických linií. Rovně střižené kalhoty jsou jen mírně rozvolněné, aby poskytly dostatek prostoru pro lesk a jemnost hedvábí. Ano, celá kolekce pro jaro je oděná do hedvábných žoržetů a saténu. Úzké kalhoty doplňují jednoduché dlouhé tuniky bez rukávů, a ještě delší saka ve stejné barvě a materiálu kalhot. Minimalismus od Prady je k mání v pastelových barvách a tradiční bílé a černé.

Protipólem úzké linie kalhotových kostýmů jsou kolové sukně, doplněné balonovými kabáty s nařasenými rukávy. Přesto, že jsou nadýchané, nejsou zdobné a ctí celý koncept kolekce. Šaty se opět vrací k jednoduchosti v provedení hedvábného saténu. Svým vzorem a střihem připomínají japonská kimona balónového tvaru.

Jaro od Prady je osvěžující, nekomplikované, romantické a minimalistické. V hedvábných kostýmcích můžeš vyrazit do práce a když je ozdobíš výraznou bižuterií, zazáříš i na večírku.

 

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.