Buď cool za každé situace: odliš se tričkem s potiskem

trička T-shock

Plánuješ oslavu se spolužáky, chceš překvapit kámoše originálním dárkem nebo jen tak říct svůj názor? Trička s potiskem posunou každou zábavu na vyšší level. Nenásleduj dav a odliš se originálním oblečením.

Potisknutým tričkem vyjádříš svůj pohled na věc – ať už miluješ filmové hlášky, chceš říct, že tě baví sport nebo máš jasný názor na okolní (třeba politické) dění. Módní trendy následuje skoro každý a odlišit se je někdy fakt na metál. Potisknutá trička ti s tím ale pomůžou. Na e-shopech zaměřených na potisk triček najdeš spoustu předpřipravených motivů, můžeš si ale navrhnout i vlastní.

To oceníš hlavně v případě, kdy chceš „označit“ svoji partu. Jste otužilci, pravidelně běháte, ujíždíte na stejné kapele nebo se chystáte na vodu? Jen ať všichni vidí, že ty a tvoji kámoši nemáte náhodnou sešlost, ale společně hlásáte světu, co vás baví nebo co zrovna zažíváte.

S průkazem ISIC máš 10% slevu na nákup triček T-shock.

trička T-shock

Kvalitní materiál a potisk, který vydrží

Možná se teď ptáš – vydrží mi takové tričko? Jasně! Dnešní technologie tisku jsou na vysoké úrovni, impregnační vrstva navíc zafixuje potisk na místě, aby se ani nehnul. Většina triček je 100% bavlněná a slušivého střihu, takže na nepříjemné umělé materiály můžeš zapomenout.

Navrhni vlastní potisk a vydělávej i při studiu

Každý, kdo studoval, to zná – jako student šetříš každou kačku a přivýdělek vždycky přijde vhod. Pokud jsi kreativní a už teď máš v hlavě plno nápadů, navrhuj vlastní potisky a vydělávej na tom. Na t-shock.eu najdeš spoustu hotových motivů, zároveň ti ale e-shop nabízí zázemí, když vytváříš vlastní a chceš je pustit do světa. Vyřeší za tebe výrobu, dodání zákazníkovi a ty už jen dostaneš provizi.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.