4 tipy, jak si vybrat dokonalý oblek pro každou příležitost

Čeká tě důležitá událost jako taneční, státnice nebo přijímací pohovor? Určitě chceš vypadat skvěle a udělat dojem, takže ti nesmí chybět skvěle padnoucí oblek. Poradíme, jak vybírat!

Perfektní oblek podtrhne tvou osobnost

Nejdůležitější kritérium při výběru toho správného obleku je, aby perfektně seděl a byl vyroben z přírodních materiálů. Tohle jednoznačně splňuje vlněný oblek.

Proč vlněný oblek?

Vlna, která se využívá právě pří výrobě exkluzivních pánských obleků, je ideální volbou, protože nabízí mnoho benefitů. Má výborné termoregulační schopnosti – v létě vlněná vlákna odvádí pot z těla, absorbují vlhkost a eliminují zápach. Naopak v zimě fungují jako přírodní izolant, který tě zahřeje. Vlna zaručí maximální komfort i při celodenním nošení, je antialergenní a velmi jemná a příjemná.

Jaký oblek vybrat na přijímací pohovor?

Pokud se ucházíš o práci v managementu, s největší pravděpodobností po tobě bude vyžadován business dress code. Ideální oblek na denní nošení do práce je tmavě modrý, případně šedý doplněný o boty v hnědé barvě s páskem ve stejném tónu. Pro využití obleku na večerní události stačí vyměnit boty za černé s černým opaskem. Košili zvol vždy s dlouhým rukávem, ideálně s non iron úpravou, abys neztrácel čas se žehličkou v ruce a mohl se věnovat radostnějším aktivitám. Výběr u vzorů košile by měl být spíše decentnější, s nenápadnými vzory i barvami.

Čeká tě ples nebo taneční?

Do tanečních se hodí tmavší barvy tanečního obleku, doplněny o bílou bavlněnou košili, motýlek nebo kravatu a kvalitní kožené boty. Výběr bot je důležitý zejména kvůli pohodlnosti při tancování, jelikož nesprávně zvolená obuv ti může pěkně znepříjemnit celý večer.

Oblek i doplňky je potřeba vždy osobně zkusit, proto je nejlepší navštívit jednu z prodejen Anthony´s, kde si užiješ úžasnou domácí atmosféru, nadstandardní služby a personál vždy udělá maximum, aby ti vše perfektně sedělo.

Máš nekonfekční velikost a nechceš drahý oblek na míru?

Konfekční velikost sedne jen 30 % mužů, proto Anthony´s nabízí možnost vybrat si vyhovující velikost kalhot i saka zvlášť, aby ti oblek perfektně seděl.

Pokud bude potřeba doupravit oblek na míru, můžeš se těšit, že budeš mít oblek hotový do dvou pracovních dnů a zkrácení kalhot máš u Anthony´s jako bonus zdarma!

S platným průkazem ISIC navíc můžeš využít studentskou slevu.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.