The Legends Rockfest láká programem i krásou Hořic

The Legends Rockfest Hořice

The Legends Rockfest odtajnil svůj program. Můžete se těšit i na mnohé doprovodné akce. Headlinery jsou Dymytry, Harlej, Traktor a Arakain, skvělá vystoupení můžete očekávat od Visacího zámku, či Limetalu. Těšit se můžete opět také na Dogu, Komunál, či z mladší generace na Gate Crasher, F.A. King, Razz.

Fesťák se spoustou další zábavy kolem

Neodmyslitelnou součástí hořického festivalu jsou také různé doprovodné akce. Oblíbené jsou zejména autogramiády, kdy se můžete na chvíli setkat s účinkujícími umělci tak, jako málokde jinde. V průběhu dosavadních šesti ročníků si Vaši velikou popularitu získala i „víčková“ soutěž o nejlepší kapelu festivalu.

Jen díky vám obdrží vítězná kapela speciální cenu – sošku ruky se zdviženými prsty v typickém rockerském gestu. Kdo ji získá letos? Ale ani vy sami nepřijdete zkrátka. Tradičně se můžete zapojit do soutěže o titul nejoriginálnějších fans dané kapely nebo festu a do dalších soutěží o zážitkové ceny.

Ubytujte se v kempu

Festival nabízí návštěvníkům patřičné zázemí v podobě kempů plus velkou plochu pro parkování a stanování, která je vám k dispozici zdarma. V areálu jsou pro vás připraveny veškeré osvědčené služby, servis a sociální zázemí.

Bližší či vzdálenější místa jsou pak nabízí spoustu tipů k nejrůznějším zajímavým výletům a koupání. Zkrátka, máte-li přání si letošní léto užít naplno, tento fesťák vám atmosféru a zážitek, jako málo co jiného. Více informací na: www.thelegendsrockfest.cz.

ISIC TIP: 150 Kč sleva z ceny vstupenky pro držitele ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE!!!
Autor
Jakub Srněnský