SOUTĚŽ: Zažijte unikátní site-specific performance PKF – Prague Philharmonia

Zažijte unikátní site-specific performance PKF – Prague Philharmonia

Fúze klasiky, jazzu, elektroakustické hudby, hudby východních národů a minimal music. Sound efekty a videomapping nikoliv jako show, ale jako integrální součást hudebního obsahu.

Zážitek, útok na lidskou fantazii. Představení, které vznikne v jednom jediném okamžiku a nikdy se už nebude opakovat. Představení, kde se performeři mění v publikum a publikum se stává performery.

Posuňte se s námi v čase do roku 2118. Sdílejte naše vize světa 22. století.
Kdy: pondělí 10. prosince 2018, 19.30
Kde: Veletržní palác Národní galerie Praha

Účinkují: PKF – Prague Philharmonia, Clarinet Factory, Petr Wajsar – vokály, Jan Trojan – live electronics, Tomáš Reindl – tabla, Miro Tóth – saxofon, Marko Ivanović – dirigent.

Projekt vzniká z iniciativy a za přispění orchestru PKF – Prague Philharmonia

Autorsky se na něm podílí Petr Wajsar, frontman vokální skupiny Skety, mimo jiné autor hudby k filmům Hastrman a Můj vysvlečenej deník; český mág elektroakustické hudby a absolvent stáží na Universität der Kunste v Berlíně a v Center for New Music and Audio Technologies (CNMAT) University of California v Berkeley. Jan Trojan, multiinstrumentalista a jeden z nejlepších světových hráčů na tabla Tomáš Reindl. Multižánrová formace Clarinet Factory a light designer Jindřich Trapl.

Přijďte diskutovat s Jaroslavem Spurným

Produkci bude předcházet panelová diskuse s investigativním novinářem, zakladatelem Respektu a členem Charty 77 Jaroslavem Spurným na téma mediální manipulace a budoucnost naší demokracie.

Projekt vzniká ve spolupráci s Národní galerií Praha a za podpory OSA Partnerství.
Více informací na www.pkf.cz/krasadneska2018-2019.

ISIC TIP:ISIC vstupenka za speciální ceny pro držitele ISIC průkazů!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Anna Kubová
Pavel Kupec
Karel Gavenčiak
Autor
Jakub Srněnský