SOUTĚŽ: Hudební festival Rozmarné léto

Festival Rozmarné léto 2018

Hudební festival Rozmarné léto je již je tradičně spojen s heslem “Vyberte si svůj způsob léta”. Tento letní, venkovní festival pro-pojuje hudbu s akcemi pro děti. Cílem festivalu je společná zábava pro všechny věkové kategorie.

Rozmarné léto s Tomášem Klusem

Loňský rok jste na festivalu mohli vidět například Michala Hrůzu, kapelu Wohnout, Sto Zvířat, Crossband, kapelu Seven, Pavla Calltu nebo Jakuba Děkana. Akce se zúčastnilo okolo 2500 návštěvníků.

Letošní ročník odstartuje 21.7. 2018 od 12:00 hodin na pláži Klůček na Máchově jezeře již potřetí. I tento rok budou připraveny dvě stage. První, hlavní stage, bude především pro hudební fanoušky a ti se mohou těšit na Tomáše Kluse, kapelu Žlutý pes, Jaroslava Uhlíře, Richarda Nedvěda, písně z muzikálu Pomáda, skupinu Crossband a další.

Druhá stage hraje pro děti

Druhá stage bude speciálně pro děti a na ní vystoupí například Škola písničkou, Divadélko Kůzle, Čiperkové, atd. Celý den budou v areálu probíhat soutěže pro děti o věcné ceny – házení míčků na cíl, shazování plechovek, lovení rybiček, luštění křížovek, …
Více informací na www.rozmarne.cz.

ISIC TIP: 10% sleva na vstupenku pro držitele ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE průkazů!!!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Kateřina Beranová, Simona Zimova, Nikol Masárová, Klára Michalíková, Eva Zdražilová, Petra Surá, Sára Němcová, Dominik Sulzer, Michaela Kotelenská, Josef Novák
Autor
Jakub Srněnský