Slunovrat v Opavě: Zažij letní rozjezd s Anetou Langerovou, kapelou Zrní a Kovym!

Odstartuj léto na pořádné akci! Festival Slunovrat v Opavě od 20. do 22. června 2024 ti rozproudí letní náladu svým nabitým programem plným hvězdných koncertů, zábavy a poznávání.

Koncerty uprostřed krásného města plného parků, historických památek i zajímavých zákoutí a super doprovodný program. To vše nabízí 11. ročník multižánrového festivalu Slunovrat v centru historického města Opavy od čtvrtka 20. do soboty 22. 6. 2024.

Hvězdná hudební scéna rozezní Opavu

Hlavní pódium bude patřit hvězdám jako Aneta Langerová, Bert & Friends, Markéta Irglová, Zrní a další. Nechybí ani mezinárodní pecka v podání hráče na pandžábský buben Johnyho Kalsiho se svou The Dhol Foundation, které doplní DJs Malalata a muzikanti z Afriky, Izraele, Polska a Slovenska.

Příjemně překvapit může i Welcome Stage, která je šancí pro mladé talenty. Těšit se můžeš na vystoupení 10 kapel vybraných v konkurzu. Že nejde o úplné amatéry dokazují nominace řady z nich v cenách Anděl a různých anketách o nejlepší desky roku.

Festival Slunovrat v Opavě

Víc než jen koncerty: Festival plný zážitků

Kromě koncertů se na Slunovratu můžeš těšit na vychytanou gastro zónu a kvalitní doprovodný program:

  • Setkání s osobnostmi –  Kovy, izraelsko-americký spisovatel Tuvia Tenenbomen, lékař Tomáš Šebek, spisovatelky Kateřina Tučková a Karin Lednická nebo výtvarník Jaromír 99
  • Živé podcasty Přepište dějiny a Chyba systému, kterých můžeš být součástí
  • Pouliční divadlo, filmové projekce, objevování netradičních míst, výstavy a autorská čtení
  • Zábava pro děti: živý program, hry, dílničky

Vstupenky s ISIC slevou 20 %!

Neváhej a pořiď si vstupenky na Slunovrat už teď! S průkazem ISIC navíc ušetříš 20 %. Vstupenky a další informace hledej na www.festivalslunovrat.cz/vstupenky.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.