Rozšiř s ISIC obzory své kreativity a objev ArtMoment

malování obrazů

Jestli patříš k těm, co neustále hledají nové a nevšední zážitky, pak jsme možná našli tvou spřízněnou duši: ArtMoment. Za tímto projektem stojí sehraná parta nadšenců do umění, která se rozhodla svou kreativitou a tvořivostí nakazit i tebe!

O co vlastně v ArtMoment jde

Jedná se o zážitkové malování, při kterém zjistíš, že umělcem můžeme být opravdu každý. A to bez ohledu na to, zda je malování tvojí vášní nebo jsi ve světě umění naprostým nováčkem. Zážitky probíhají pravidelně v Praze, Brně, Ostravě a Plzni a těšit se můžeš na opravdu nabitý večer. V atmosféře jedné ze stylových restaurací strávíš 3 hodiny, během kterých zvládneš vytvořit své vlastní mistrovské dílo.

Na tobě je se rozhodnout a přijít, o nic jiného se starat nemusíš. Na místě už na tebe bude vše čekat připravené a celým zážitkem tě navíc provedou zkušení lektoři. Tvým úkolem bude pouze vybrat si z široké nabídky tu pravou předlohu a večer si užít. Na přivítanou navíc dostaneš welcome drink a kromě obrazu ti na památku zůstanou také fotky od profesionálních fotografů.

Nové koncepty, nové zážitky

V ArtMoment neustále dumají nad tím, jak by tě ještě mohli překvapit. Kromě klasických večerů tak čas od času můžeš narazit i na nové koncepty. Máš tak možnost vyzkoušet například různé tematické večery, kde tě budou čekat předlohy inspirované cestováním, světem zvířat nebo třeba různými ročními obdobími. Za zmínku stojí také koncept ArtInk, kde zjistíš, jaké je to pracovat s lihovou tuší. A mnoho dalšího! Kreativitě se zde meze zkrátka nekladou.

Ať už se rozhodneš užít si s ArtMoment čas pro sebe, dorazit na zážitek s kámoši nebo s rodinou anebo daruješ voucher jako originální dárek, jedinečný zážitek je zaručen! A s průkazem ISIC máš navíc super slevu.

malování ArtMoment

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.