Colours of Ostrava láká na světové hvězdy

festival Colours of Ostrava

Festival Colours of Ostrava se po dvouleté vynucené koronavirové pauze vrací – naživo, naplno, s prvotřídním programem světových hvězd, bez omezení ve velikosti i atmosféře, jak jsme byli zvyklí před pandemií. Pro držitele průkazů ISIC, IYTC a ALIVE platí 10% sleva na aktuální cenu čtyřdenní vstupenky.

19. ročník proběhne od 13. do 16. července v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic a láká na bohatý program v čele s The Killers, Twenty One Pilots, Martinem Garrixem, LP, Franz Ferdinand, Kings of Convenience, Meduzou, Hiromi, Inhaler, Larkin Poe, Modest Mouse, Phoebe Bridgers, Princess Nokia, Sleaford Mods, Tindersticks, Wardruna a dalšími. Celkově se můžeš těšit na téměř sedmdesát zahraničních kapel ze všech koutů světa a mnoha žánrů – elektronické hudby, rocku, world music, jazzu, indie, rapu i blues. A pro všechny platí, že tě jejich koncerty dostanou a budeš na ně dlouho vzpomínat!

Z českých a slovenských kapel zahrají například 7krát3 live band, Bára Zmeková, Beata Hlavenková s Kapelou snů, Bratři, Circus Brothers, Hrubá Hudba, Irena & Vojtěch Havlovi, Jan Fic a kapela, Jiří Krhut & Štěpán Kozub, Kapitán Demo, Luvver, Markéta Irglová, Permoník Choir Karviná s Michalem Žáčkem, The Beautifuls nebo The Youniverse.

Nebude chybět ani divadelní program s řadou oceněných inscenací: Divadlo Petra Bezruče, Cirk La Putyka, taneční soubor Lenky Vagnerové, divadla VOSTO5, My kluci, co spolu chodíme a Ufftenživot.

festival Colours of Ostrava

Po boku Colours of Ostrava proběhne také již tradiční mezinárodní fórum Meltingpot, které na 8 diskusních scénách přivítá více než 150 řečníků z celého světa.

Těš se také na workshopy, filmy či výtvarné instalace. Můžeš využít stanové městečko, Chill Village s luxusními stany, rodinnou zónu s bohatým programem i slevy na vstupy do ostravských turistických cílů.

Pro držitele průkazů ISIC, IYTC a ALIVE platí 10% sleva na aktuální cenu čtyřdenní vstupenky, která je k dostání v předprodeji zde.

Více na www.colours.cz.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.