Baví tě architektura? Zkus Rada knihy

knihy Grada o architektuře

Studuješ architekturu, stavárnu, nebo tě baví atmosféra města? Grada pro tebe připravila celou sekci knih o stavebnictví a architektuře. Najdeš tam nejen odborné knihy, ale i literaturu o světových ikonických stavbách, známých architektech či designu.

Architektura ve vybraných titulech

Nakladatelství Grada vydává knihy již víc než třicet let. Za tu dobu se stala parťákem několika generací studentů. Například titul Architektura využívají studenti jak stavebních oborů, tak grafici a umělci.

S Gradou spolupracují mnozí čeští autoři, jako je David Vávra, Kurt Gebauer nebo Jan Vítek. V rámci spolupráce se zahraničními partnery přináší i překladovou literaturu z celého světa. Naprostou většinu knih si můžeš přečíst v některé z elektronických podob.

Základem pro každého milovníka architektury je titul Vizionáři architektury. Jedinečný průvodce, představující 75 nejvýznamnějších světových architektů 20. století. Seznámíš se s duchovními otci moderní architektury prostřednictvím unikátních fotografií a brilantního vykreslení životních příběhů světových stavitelů.

Žádný stavař se neobejde bez správného navrhování a provádění konstrukčních detailů. V tom ti pomůže kniha Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy, kde najdeš přes 90 tipů, jak konstrukce a detaily navrhovat a na co si dát pozor.

Fascinuje tě Bauhaus? Poznej příběh nejvýznamnější školy umění, designu a architektury v knize Fenomén Bauhaus.

S průkazem ISIC máš navíc slevu na celý sortiment Grady v minimální výši 20 %.

knihy Grada o architektuře

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.
ISIC TIP:

S průkazem ISIC máš navíc slevu na celý sortiment Grady v minimální výši 20 %.