AIR Festival 2018 letos s nabitým line upem!

V Hradci Králové vypukne poslední červencový víkend další ročník AIR Festivalu. A že to bude opět obří taneční mejdan dává tušit již stávající soupiska účinkujících – KREWELLA, CARNAGE, PEGBOARD NERDS, BROHUG, DROPGUN, MADDIX a další

AIR Festival 2018

Protančit se letním víkendem

Sesterské duo Krewella vtrhlo na světovou taneční scénu v roce 2011 s EP Play Hard, které, do té doby převážně maskulinní EDM společnost, doslova rozmetalo na kusy. Jejich rázná kombinace elektroniky s rockovými riffy si okamžitě prorazila cestu nejen na vrcholky hitparád ale i na nejprestižnější festivalová pódia.

Další headliner Carnage to s guatemalskou krví v žilách během deseti let dotáhl z omšelých klubů zapadlého marylandského městečka Frederick až na nejvyhlášenější přehlídky světové EDM elity, ke spolupráci s takovými esy, jakými jsou třeba hvězdy loňského AIR Festivalu – KSHMR a Timmy Trumpet.

AIR Festival věří na zázraky

Jedním takovým jsou Pegboard Nerds, které Billboard magazín označil za tzv. „must see act“/ „musíte vidět“/. Kamarádi, kteří spolu proplouvají světem elektronické hudby více než 20 let a spolupracovali mj. se Skrillexem nebo Krewellou. O pořádný rozruch na taneční scéně se vloni postarali švédští Brohug, když stanuli v čele stovky nejprodávanějších umělců electro house na Beatportu.

Nechali tak za sebou nejednoho zkušenějšího a slavnějšího kolegu – Skrillexe, Afrojacka nebo KSHMR. Na AIR Festivalu 2018 dále vystoupí Dropgun, Maddix, RetroVision, Alex Kenji, Steff da Campo, Bali Bandits, Mr. Black, Toneshifterz a mnoho dalších.

Další info na www.airfestival.cz

ISIC TIP: 10% sleva z klasické festivalové vstupenky pro držitele ISIC. ITIC, IYTC a ALIVE průkazů!!!
Autor
Jakub Srněnský