S Leo Express autobusem do Drážďan

Na výlet do Drážďan s ISIC

Za nákupy nebo na výlet do Drážďan se z Prahy dostanete od konce dubna novou autobusovou linkou Leo Express, která nabídne cestujícím dvě cestovní třídy. Místenky si můžete koupit už teď třeba přes novou mobilní aplikaci.

Víkend v Drážďanech?

Drážďany jsou jedním z nejkrásnějších měst Německa. Projít si je, zajet si na nákupy nebo na slavné trhy stojí skutečně zato a pokud chcete zažít město z jiné perspektivy, vezměte s sebou kolo, které Vám rádi přepravíme. Naše spojení se stane nejrychlejším mezi Prahou a Drážďany a díky provázání na vlakové spoje, se tak dostanete pohodlně nejen z Prahy, ale i z Pardubic nebo třeba Košic.

Díky návaznosti spojů Vám zabere přestup z vlaku na autobus jen pár kroků bez dlouhého čekání.

Nové linky do Drážďan máte nyní v mobilu

Linka, na kterou si už nyní můžete zakoupit jízdenky třeba přes zbrusu novou mobilní aplikaci Leo Express, bude v provozu od 27. dubna 2018 a bude provozována klimatizovanými autobusy. V nich je pro vás připravená Wi-Fi, zásuvky, samoobslužný kávovar nebo voda zdarma ve třídě Economy.

Autobus bude navíc disponovat také osmi místy Business Class, kde oceníte více místa na nohy a Business balíček, ve kterém dostanete druhý nápoj, sladký a slaný snack zdarma. Výběr 2 tříd na cestě autobusem do Drážďan vám nikdo jiný nenabídne. Slevu 15% pak můžete získat na některý z těchto průkazů ISIC, IYTC, ITIC a ALIVE, Staff Card do třídy Economy.
Za sedadlo ve třídě Economy běžně zaplatíte 254 korun, v příplatkové třídě Business je to o sto korun více.

Pokud máte třeba svého věrného ISIC, tak vás výše zmíněná 15% sleva nemine.
Zkuste si lístek koupit právě přes mobilní aplikaci. Zdarma si ji můžete stáhnout na svůj iOS a Android.
Veškeré informace o odjezdech a cenách najdete na www.leoexpress.com.

Autor
Jakub Srněnský