S Leo Express a ISIC v létě s 15% slevou

S Leo Express a ISIC do Evropy a na Ukrajinu s 15% slevou

Zkouškové je již v plném proudu a určitě přemýšlíte, jak si alespoň na chvíli odpočinout. Vyrazte pohodlným autobusem nebo vlakem na jednodenní nebo i vícedenní výlet s Leo Express. Pokud máte ISIC, máte u nás slevu 15 % a další výhody jisté.

S Leo Express se můžete i během zkouškového vydat na zajímavá místa v Čechách i zahraničí. Navíc do řady destinací si můžete jet odpočinout na jeden den. Pokud někteří z Vás mají již zkouškové za sebou, nevadí, tipy jsme sepsali tak, abychom Vám rozšířili obzory i o ty méně známé, ale přesto velmi atraktivní destinace. Pokud pojedete s námi a máte ISIC, dostanete 15% slevu. Zároveň čím více s námi cestujete, tím vyšší odměnu získáte, třeba až 10 % nazpět na Váš další výlet. Stačí být členem Smile klubu.

Jednodenní výlet v Čechách nebo v zahraničí

Pokud máte zrovna mezi zkouškami a chtěli byste si alespoň na chvíli odpočinout a poznat zajímavá místa v Čechách i zahraničí. Připravili jsme pro Vás pár tipů na jednodenní výlety. Za památkami anebo nákupy se určitě vydejte do Regensburgu, kam Vás dovezeme naším pohodlným autobusem za bezkonkurenční čas i cenu, navíc na obhlídku města budete mít více než 7 hodin.

Stále populárnějším je polský Krakov, který Vás osloví především kvůli příznivým cenám a bohaté historii. Pokud chcete raději zůstat v tuzemsku, stálicí je určitě Český Krumlov, Olomouc, industriální Ostrava a nebo mladé studentské město – Zlín.

S LeoExpress a ISIC slevou 15% můžeš třeba na Ukrajinu

Pokud již máte po zkouškách a chcete vyrazit na více dnů, naším jednoznačným doporučením je Ukrajina. Vydejte se s Leo Express do Lvova a nebo prozkoumejte Zakarpatskou oblast, která byla kdysi součástí bývalého Československa, a odkazy na tuto éru na Vás dýchají z každého rohu. Příznivé ceny, krásná příroda, milí lidé – to je dnešní západní Ukrajina.

Pokud máte raději přírodu či město ze sedadla svého kola, rádi Vám je přepravíme na našich autobusových i vlakových spojích. Toto léto je ve Vašich rukách i třeba kvůli nové mobilní aplikaci od Leo Express. Podmínky pro slevy najdeš ve slevách na ISIC.

Autor
Jakub Srněnský