Nevíš, kam na Silvestra? Zkus párty hotel u moře!

Silvestrovská party na pláži

Blíží se konec roku a tebe čeká tradiční silvestrovský mejdan. Pokud nevíš, kde to pořádně roztočit, popřemýšlej o mezinárodním párty hotelu na pláži. Poznáš nové lidi, a zatímco ostatní budou slavit ve sněhu, ty si stoupneš na boso do písku se skvělým drinkem v ruce.

Hotelový koncept, který tě na Silvestra bude bavit

Párty hotely – koncept patřící do kategorie hotelů pro dospělé, rozuměj míst, kde mezi ubytovanými nenajdeš malé děti a minimální věková hranice je 16 let. Hotely disponují kromě standardních ubytovacích služeb i vlastními hudebními kluby, což z nich dělá ideální místo pro tvoji novoroční oslavu. Tak vezmi kámoše, partnera, nebo klidně doraž single. A neboj, nestojí to majlant!

Doraz do egyptských letovisek Hurghada a Marsa Alam

Skvělým místem pro silvestrovskou párty u moře je Egypt. Jde o destinaci, kam můžeš vyrazit celoročně, let z Česka netrvá příliš dlouho (cca 4 hodiny) a moře má i v prosinci příjemných 24 stupňů Celsia. Nový rok tedy oslavíš přímo na pláži.

Prověřená letoviska Hurghada a Marsa Alam leží u pobřeží Rudého moře, které je známé svými krásnými písčitými plážemi s průzračnou vodou a bohatým podmořským životem. Nádherné korálové útesy i výskyt různých ohrožených druhů živočichů (například vzácné mořské želvy) z této destinace činí vyhlášenou potápěčskou lokalitu. Sezóna je tu celý rok, takže plážové bary i nabídka rezidentních dýdžejů jsou opravdu vymazlené. A ranní kocovinu můžeš úspěšně léčit třeba v moři.

Z egyptských párty hotelů stojí za zmínku Hotel Meraki Resort v letovisku Hurghada, který je vůbec prvním oficiálním párty hotelem v zemích Středního východu. V tomto hotelu najdeš naprosto unikátní klubovou atmosféru připomínající klasické hudební kluby a diskotéky, protože se jich tu nachází hned pět a v kombinaci s dalšími devíti bary tak jde o naprosto ideální místo pro noční život. Hotel je navíc umístěn pouhých 10 km od již zmíněné Hurghady, která je také vyhlašená bohatým nočním životem. Můžeš tady například zajít do některého z místních shisha barů na dobrou vodní dýmku.

Meraki hotel

A pokud chceš kromě párty i na nějaký výlet, objev různorodou nabídku aktivit. „Populárním výletem je například jízda terenními džípy, která vám doslova rozproudí adrenalin v těle. Trasa vede přes písečné duny, štěrkovité kopce a navazuje na ni návštěva beduínské vesnice, kde vám ukážou tradiční způsob života místních obyvatel. Po západu slunce je pak připravena barbecue večeře se zajímavou orientální show,“ popisuje výlet expertka na cestování a obchodní ředitelka cestovní kanceláře Blue Style, Lenka Pátek.

Láká tě párty s příchutí exotiky? Kapverdský ostrov Sal je tím pravým

Kapverdské souostroví každoročně láká na nekonečné pohádkové pláže s jemným bílým pískem, průzračné moře, panenskou přírodu a pohostinnost místních obyvatel. Málokdo ale ví, že je to také místo pro skvělou párty. Konkrétně ostrov Sal, na který se dostaneš přímým letem za pohodlných 7 hodin. Noční život najdeš zejména v hlavním městě s kouzelným názvem Santa Maria.

A kdo tě tam doveze? Třeba CK Blue Style!

CK Blue Style je největším samostatným subjektem na trhu českých cestovních kanceláří. V ČR působí od roku 1997 a jde o rodinnou firmu s téměř třemi sty zaměstnanci a více než 65 pobočkami po celé republice. V roce 2023 obdržela CK Blue Style prestižní ocenění Czech Best Managed Companies od auditorské společnosti Deloitte. Patří tak mezi 29 nejlépe řízených firem v ČR. Za svou silnou stránku považuje dlouholeté zkušenosti, které získala díky osobnímu poznávání jednotlivých destinací. Nabízí i celou škálu nadstandardních služeb, jako je privátní transfer z letiště v destinaci, nejzajímavější výlety šité na míru či zorganizování romantického svatebního dne na břehu moře.

Nezapomeň také prozkoumat ISIC slevu, kterou můžeš u Blue Style uplatnit při včasné rezervaci!

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.