Nejlepší ISIC slevy pro zahraniční turistiku

Studenti na dovolené sedí na pláži a v mobilu hledají ISIC slevy

Víš, že si s ISIC můžeš na své zahraniční dovolené zlevnit ubytování, cestování, zábavu i kulturní vyžití? Přinášíme přehled ISIC slev, které uplatníš snadno online při cestování v Evropě i po světě.

Jestli vytahuješ ISIC ve škole, v MHDéčku, v kině nebo v mekáči, tak dobře pro tebe, ale nevyužíváš ještě zdaleka vše, co ti ISIC může nabídnout. Ve více než 130 zemích světa na čeká na studenty s ISIC okolo 130 000 slev a výhod. S mobilní aplikací Alive app máš navíc neustále po ruce mimo jiné praktický vyhledávač slev, se kterým si můžeš na dovolené pohodlně vyhledat spoustu dalších lokálních výhod.

Kde najít ty nejlepší slevy na dovolenou?

Pravidelně ti připomínáme, kde všude můžeš s průkazem ISIC ušetřit. Tentokrát jsme vytipovali výhody online, prostřednictvím kterých získáš kromě nižších cen také inspiraci na nevšední zážitky. Tak mrkni na náš přehled a nezapomeň si vždy důkladně přečíst podmínky využití slev.

Slečna se prochází po pláži na dovolené v zahraničí

Ubytování

Booking.com – široký výběr ubytování

Na Booking.com získáš prostřednictvím cashbacku zpět 4 % z ceny tvé rezervace, včetně ubytování v zahraničí. Vybírat můžeš z opravdu hojného množství hotelů, penzionů, prázdninových domů, stačí si naklikat požadavky. Cashback se ti po 60 dnech započítá do peněženky ve tvém Booking.com účtu a nasbírané peníze můžeš následně využít při tvorbě dalších rezervací. Navíc máš také možnost se po dvou uskutečněných cestách bezplatně stát členem věrnostního programu Genius, kde získáš navíc dodatečné slevy na pobyty ve výši až 15 %.

Tohapi campings – kempy ve Francii, Itálii a Španělsku

Kempování má své kouzlo všude, ale u moře je zážitek ze stanování naprosto famózní. Kdo by nechtěl usínat při šplouchání moře a ráno se probudit s nádherným výhledem na mořskou hladinu? Vyber si z nabídky více než 200 kempů v oblíbených dovolenkových destinacích ve Francii, Itálii nebo Španělsku. Při online rezervaci přes Tohapi campings získáš ISIC slevu 5 nebo 15 %.

Homestay – dovolená očima místních

Homestay vybudovala komunita hostitelů, kteří nabízí cestovatelům zázemí ve svých domovech. Máš tak jedinečnou šanci na dovolené opravdu poznat místní kulturu a lidi, kteří z toho místa dělají to, čím je. Hostitelé tě přivítají u sebe doma, podělí se o jídlo, dají tipy na výlety a umožní ti poznat jejich zvyky a tradice. S průkazem ISIC můžeš využít 50% slevu na rezervační poplatky.

Pohled shora na kemp u moře

Cestování

Kiwi.com – inteligentní vyhledávač nejlevnějších letenek

S unikátním vyhledávačem Kiwi.com zvládneš najít levnější letenky. Pomocí jejich výkonné vyhledávací technologie dokáží najít lety, které jiné weby nevidí. Otevírá se ti tak celá řada možností, jak levně sestavit zajímavé letové trasy, které tě zavedou do klasických i méně prozkoumaných destinací. Na Kiwi.com narazíš na výhodnější ceny, s platným ISIC a aplikací Alive app máš navíc slevu 350 Kč při rezervaci v minimální výši 4 800 Kč.

Sixt autopůjčovna

Mít na dovolené auto znamená daleko větší svobodu při poznávacích výletech. Autopůjčovna Sixt nabízí své vozy ve více než 100 zemích světa, takže ti může posloužit i na tvojí zahraniční dovolené. Při rezervaci s průkazem ISIC získáš až 25% slevu ze základních sazeb za pronájem auta.

Taxislužba Bolt

Přesunout se někam rychle taxíkem se občas hodí, na dovolené jakbysmet. Se slevovým kódem od ISIC můžeš s Bolt ušetřit 5 EUR za jízdu. Každého nového uživatele čeká dokonce sleva -50 % na prvních 14 dní nebo prvních 10 jízd.

Mladý pár na dovolené cestuje autem

Kultura a zábava

Tiquets – vstupenky na turistické atrakce ve světě

Objevuj při zahraničním cestování ty nejlepší turistické atrakce, prohlídky a zajímavá místa. Tiqets je online rezervační platforma pro muzea, zoo, zábavní parky a další super místa. Nevšední zážitky si můžeš dopřát s ISIC slevou 5 %.

Urban adventures – lokální průvodci v destinacích po celém světě

Urban adventures je komunita nadšenců po celém světě, kterým se pomocí této online platformy můžeš ozvat, aby tě provedli svým domovským městem. Můžeš mít tak ze své dovolené opravdu autentický zážitek. Narazíš tu na milovníky historie, fanoušky street artu, gurmány i akční sportovce. Záleží, na jaký druh dobrodružství máš zrovna chuť. S promokódem od ISIC získáš slevu 10 % na zájezd dle tvého výběru.

Mladý pár na dovolené si fotí selfie v zábavním parku

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.