Kvíz: Jaká destinace je pro tebe ta pravá

Léto se blíží a s ním i naše naděje na cestování. Pěvně věříme, že se svět brzo zase otevře a my se vydáme objevovat další vzrušující místa. Nevíš, kam si naplánovat svou budoucí cestu? Udělej si cestovní kvíz a budeš v tom mít jasno.

Kde strávíš léto 2021?

1. Které jídlo tě láká nejvíce?
a) Hot dog
b) Bun bo Nam Bo
c) Pizza
d) Ceviche

2. Jaký sport máš nejraději?
a) Baseball
b) Jóga
c) Fotbal
d) Tanec

3. Co teď posloucháš?
a) Megan Thee Stallion
b) Black Pink
c) Soundtrack z Papírového domu
d) Rosalía

4. Jaký módní trend tě nejvíc baví?
a) Teplákové soupravy
b) Cyklistické kraťasy
c) Cokoliv, co vypadá jak z 90. let
d) Třásně třásně třásně

5. Kterému dezertu neodoláš?
a) Cheesecake
b) Matcha zmrzlina
c) Makronky
d) Churros

6. Čím ten dezert zapiješ?
a) Colou
b) Kokosovou vodou
c) Kávou
d) Nějakým koktejlem

Hodnocení

Spočítej si, která písmena se ti v odpovědích nejvíce objevovala a přečti si, kde se ti bude líbit nejvíce!

A
Tvoje vysněná destinace je pulzující americké velkoměsto. Chceš zažít vzrušení města, které nikdy nespí. Líbit se ti bude v New Yorku nebo Chicagu. Spousta kultury, rozmanité obyvatelstvo a nekonečno barů a kaváren. Co víc si přát!

B
Nejspokojenější budeš v jihovýchodní Asii. Miluješ tropické vedro, krásné pláže a hodiny strávené cvičením jógy, meditací a zapisováním svých myšlenek do deníčku. Super milí lidé, úžasné jídlo plné výrazných chutí a západy slunce u moře. Co takhle Thajsko nebo Vietnam?

C
Nemusíš létat nikam daleko, nejvíc se ti bude líbit v jedné z mnoha krásných evropských metropolí. Miluješ historii, krásná města a kvalitní kávu. Baví tě toulat se skrytými městskými uličkami, trochu nakupovat a večer posedávat u dobré večere v roztomilé restauraci, kam chodí rádi místní. Zkus Benátky nebo Paříž.

D
Připrav se na velké dobrodružství, protože ty strávíš dovolenou v Latinské Americe! Jeden den hory a džungle, druhý den pláže a drinky. Rozhodně víš, jak se bavit a na tomhle tripu si splníš každé cestovatelské přání. Vydej se do Peru nebo Argentiny.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.