#7 – Co nového přinesl Apple Keynote?

podcast tahák

Hostem dnešního Taháku je Tomáš Hrouda, byznys manažer pro značku Apple u společnosti DATART. Tim s Martinem probrali žhavé novinky z posledního Keynote, kde Apple rozhodně překvapil do poslední chvíle utajovanou novinkou Mac Studio M1 Ultra – nejtenčím počítačem na světě. Zajímavým tématem jsou také změny v obalovém materiálu Apple, které jak pánové konstatovali, můžeš klidně zapomenout uprostřed pralesa a nijak mu tím neuškodíš.

Tomáš Hrouda patří k těm šťastným, kteří mají na dosah jakýkoli produkt od Apple a jako první se dozvídají o novinkách. Rozhodně se nebudu mýlit, když řeknu, že je to ,,dream job“ mnoha z nás. Tim si s Tomášem povídal nejen o novinkách, ale také o ekologii, která ikonickou značku provází, i o tom, že v DATARTu, kde Tomáš pracuje, mají k ekologii stejně odpovědný přístup. 

Protože DATART je partnerem ISIC a studentům poskytuje slevy prostřednictvím VIP studentského klubu, probrali s Timem i to, jaké výhody registrace má nebo jak si pořídit i dražší Apple produkty při studentském příjmu. Výzvou pak může být i zajímavá brigáda u DATARTu na pozici Apple prodejního konzultanta. Chceš vědět víc? Poslechni si tento díl Taháku. 

Podcast byl připraven ve spolupráci se společností DATART.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.