#48 –⁠ Péče o spokojenost zaměstnanců podle Starbucks

tahák podcast

Současní mladí lidé žijí rychle, jsou vystaveni podnětům z různých stran včetně sociálních sítí, kromě studia navíc většina studentů věnuje čas brigádě. A do toho všeho přišel covid. Častěji než dříve se tak stává, že se lidé v zaměstnání začnou potýkat s psychickými problémy.

V tomto díle podcastu jsme si povídali s Veronikou Diveckou, Store Managerkou Starbucks, na téma duševního zdraví v zaměstnání. Veronika pracuje ve Starbucks už 11 let a o toto téma se zajímá. Navíc sama si před lety prošla stavem vyhoření. Snaha o co nejlepší výkon a zázemí daleko způsobily své, což mělo dopad i na Verčino zdraví.

Na Starbucks si cení, že vytváří kulturu sounáležitosti, vřelosti, kde je každý vítán. Každého zaměstnance vidí jako individuálního člena, který má ve firmě svoje místo. V čem se Starbucks za poslední roky posunul a jak konkrétně se stará o spokojenost svých zaměstnanců? To se dozvíš v našem podcastu.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.