#45 – Jak se liší přístup ke vzdělávání a rozvoji u generace Z a Y? V čem jsou jiní?

Tahák podcast

Téma, které definuje rozdíly mezi generacemi je vždy žhavé a vzbuzuje bouřlivé diskuse z obou stran. V dnešním Taháku si bude Tim povídat s Liborem Pyskatým, manažerem rozvoje a vzdělávání ze společnosti McDonald´s. Jaký je rozdíl v přístupu ke vzdělávání a práci obecně u generace Z? Libor v úvodu shrnul definici typického zástupce jako aktivního dynamického člověka, který vyrostl ve zrychlené době. Má rád změny, je flexibilní a jeho postoje ke společnosti ovlivňují globální témata.

Právě u McDonald´s dostávají zástupci generace Z příležitost vyzkoušet si první práci, ale také další rozvoj a vzdělávání. Libor hovořil o celkové revoluci v přístupu k rozvoji a vzdělávání mladých lidí. Klasické biflování z tištěných manuálů už na nikoli v McDonald´s nečeká, nahradily jej kreativní workshopy a interaktivní vzdělávací programy.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.