#43 – Jak na dobrý spánek a jak přežít zkouškové s nabitou energií?

podcast tahák

Tim si dnes do podcastu pozval Radku Grec a Markétu Gajdošovou z lékárny Dr.Max. Dnešním tématem jsou doplňky stravy na podporu dobrého životního stavu. Protože tělo je jako auto, skvěle slouží, ale občas musí doplnit některé kapaliny, aby vše fungovalo, jak má. Tělo není rozdílné a místo aditiv a brzdové kapaliny musíme doplňovat vitamíny, minerály a esenciální oleje. Ti, kteří jí správně získají většinu důležitých složek z jídla, ale i tak je potřeba něco doplnit.

Děvčata v podcastu radí, jakým způsobem vybírat doplňky stravy, aby člověk nepřišel finančně na buben. Také se dotýkáme tématu náročnosti studia a školních povinností, které nás o energii připravují. Takže nemineme tipy na podpůrné prostředky pro dlouhé noci nad knihami a nápor ve zkouškovém. Holky poradí i s tím, jak se dobře a kvalitně vyspat. Jakým způsobem přistupovat k odpočinku a jak je důležitý pro budoucí školní výkony. Pokud hledáš, jak nejvíc pomoct svému tělu a mysli rozhodně ti tento podcast pomůže!

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.