#32 – Lucie a Dan našli kariéru v Burger Kingu. Jak se stát manažerem?

podcast Tahák

Hosty dnešního Taháku jsou Lucie a Dan z Burger Kingu. Lucie pracuje jako Product Manager a Dan jako People Manager. Co jejich práce obnáší a co přesně mají v Burger Kingu na starost? Lucie se stará spíš o provoz a o to, aby se hosté měli do čeho zakousnout a aby vše potřebné pro přípravu bylo na místě. Lucie prozradila, že mimo jiné sleduje také počasí a podle toho plánuje zásoby.

Dan má na starosti práci s lidmi i jejich nábor. Začínal za kasou a bylo to právě proto, že ho bavila práce a komunikace se zákazníky. Dnes v komunikaci s lidmi pokračuje, ale na druhé straně. I když nabírá velmi mladé lidi, protože kariéru mohou v rámci brigády nastartovat již patnáctiletí, doporučuje Dan připravit a poslat zaměstnavateli životopis a motivační dopis. Když lidi nabírá, má rád, když ví, kdo na schůzku dorazí. 

Lucie i Dan začínali v Burger Kingu jako brigádníci, ale pak je práce ve firmě nadchla. Je to jednak produktem a pak skvělým zázemím, které Amrest zaměstnancům vytváří. Ať už jde o dokonale propracovaná školení nebo třeba firemní turnaje. Lucie i Dan se shodli, že ve fotbale nebodují, ale v bowlingu na ně nikdo nemá. 

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.