#31 – Jak se české firmě daří budovat developerské projekty v Dubaji a jaké příležitosti nabízí studentům?

podcast tahák

Hostem dnešního podcastu je Filip Navrátil, zakladatel společnosti Preston Capital. Filip založil mezinárodní holdingovou společnost ve 22 letech a úspěšně ji vede k růstu nejen v České republice, ale skvěle se etabluje na realitním trhu na Blízkém východě v Dubaji. Proč se českému developerovi daří víc v exkluzivním, ale náročném byznysovém prostředí na Blízkém východě než v Česku?

Hlavní roli hraje rychlost schvalování výstavby a trochu jiný přístup k realizaci projektů. Preston Capital je také HR partnerem ISIC, a tak si s Timem povídali o tom, jaké příležitosti umožňuje firma mladým absolventům. Skvělý vzdělávací systém nových kolegů, seniorní vedení nováčků a možnost si zaletět s klientem do Dubaje, představit developerské projekty přímo na místě dělá pracovní pozici ještě atraktivnější. Vstup do exkluzivního světa realit si ale každý musí zasloužit, říká Filip Navrátil.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.