#21 – Projekt „Show Us“ ukazuje pravou tvář Čechů!

Tahák podcast

Tim si dnes do studia pozval Báru a Richarda, zakladatele projektu „Show Us“, který se proslavil na sociálních sítích a dnes se šíří jako lavina. Projekt „Show Us“ je koncept videí, ve kterých se položí jedna otázka a odpovídá na ni zhruba 100 lidí. Je to určitý náhled do společnosti, který boří tabu a mění zažité pohledy na konkrétní témata. Opírají se do intimních otázek, ale nebojí se ani vážných témat, jako jsou třeba problémy lidí na vozíčku.

V podcastu rozebírali naprosté počátky projektu od prvotních nápadů až po jeho realizaci, která začala před rokem. Nevyhýbáme se ani otázkám, jestli jejich videa neuškodila lidem, kteří se ve nich objevují. Bára s Richardem také prozradili, jakým způsobem vybírají své hosty do videí i to, jestli se dá po roce takto úspěšných videí, která na TikToku dosahují milionu zhlédnutí, i něco málo vydělat.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.