#17 – Plánovač cest, cestovatelský deník a průvodci po celém světě. To je Worldee.

podcast Tahák

Hostem dnešního Taháku je Tomáš Zapletal, vášnivý cestovatel a zakladatel projektu Worldee. S Timem si povídali o aplikaci Worldee, která je skvělým parťákem na cesty pro všechny cestovatele. V čem je aplikace unikátní? Tomášovi a jeho týmu se povedlo spojit dohromady několik cestovatelských platforem do jedné aplikace a mít tak vše na jednom místě.

Plánovače individuálních cest, cestovatelského deníku a vytvoření tak trochu jiné cestovky pro individuální cestovatele, kteří nechtějí jezdit s cestovní kanceláří, ale uvítají na místě služby lokálního průvodce, který jim poradí a pomůže s plánováním cest a ubytování. Může také připravit program nebo cestovatelský okruh na místě na přání a vyrazí s cestovateli jako jejich průvodce. Jak tedy celá aplikace funguje a co všechno slibuje se dozvíš v podcastu.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.